Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

'The Queen is back and stronger than ever'

Ha jól írom, így az év másnapján, akkor abigailaraceli, na ő volt olyan kedvesrendes, hogy a tumblr oldalán egy rögtönzött Madhuri Dixit Dedh Isqiya féle behind the scenes meg how to make it fotósorozattal mondott mindenkinek búékot. És komolyan össze is teszem a két kezem, hát nem gyönyörű?!

 

0 Tovább

Summer splash

A jövő hét kontentje már most megvan. Az pediglen az, hogy Ranbir Kapoor új filmjének a Besharamhoz érkezik egy (elő)előzetes, ha minden igaz. Most meg egy róla készült fotózás képeit nézhetjük meg, amint feszít a nyárban, veszi a cuccát a hátára és ruhamárkát reklámoz. Kúúúl.

Ja a képet innen loptam amúgy, hajrá emberek vs nyár. 

0 Tovább

Jacqueline: most még Elle, később már Ranbir

A bw színésznő a magazinhoz készített új fotósorozatánál izgalmasabb (azért alant ott pihen egy szkeccs) az a breaking news, miszerint Ranbir Kapoor oldalán alakít majd egy a tervek szerint jövőre bemutatott indiai moziban. Cím szerint a 'Roy'ban (nem hivatalos), amit Vikram Singh rendezi, romantikus thriller lesz, és külföldön forgatják nagyrészt. Az év végén kezdenek neki, és Zsáklin mindjárt kettős szerepben fog feltűnni benne. 

Ami azért nem kis fegyvertény, és mellett is szól, hogy hova jutott, talajvíz mód tört fel a 2009-es Aladin bw debütálása óta. Egyre inkább felkapják, nem hiába. Bár gyönyörűsége mellett színészi játéka, ahhoz való tehetsége még eltörpül (számít ez valamit ilyenkor), de a Murder 2-t miatta is külön érdemes megnézni, valamint az idén már item girlként is látható lesz először, mégpedig Prabhu Deva RVV-ban. Ügyes, csak így tovább. 

0 Tovább

Love, sex and Sonam

A Notch legújabb számában láthatjuk a színésznőt, ahol többek között arról kérdezik: what is love?, meg hogy a szex vajon mi? Lapoznánk, olvasnánk, néznénk, ide egyet nekem is. 

0 Tovább

FHM: Deepika

És akkor most a képhez képzeljétek oda, hogy Dee azt mondta I Don't Think I'm Sexy”. Aha. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek