Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pózolj Alonsoval

Vagy fordítva. Pózolj Neha Dhupiaval. Bár a pilóta aligha tudta, hogy ki is áll mellette úgy pontosan. A kép az indiai f1 futam egyik before, afterpartyján készült. Kvázi nem friss kontent, de mégis aktuális, mert a spanyol ma megint olyat ment, hogy azt talán maga se hitte el. Legyen már világbajnok kérem szépen.    

0 Tovább

Mumkin Nahin

A zene is lehetne jobb kedves Pritam, de az még a kisebb rossz. Meg igazából senki se figyel már arra, azok után, amit lát. Hiszen a videó Enrike Heartbeat klipjére hasonlít nagyon gyanúsan, ami bw ide vagy oda nem szép dolog. Pedig az elején még olyanokat akartam írni mennyire elegáns, stílusos, de végül csak ide fért be, a bekezdés végére.

Persze ha nagyon vajszívű akar lenni a bw fanatikus lánya és fia, akkor azt mondaná nem schmittelés ez, nem, inkább csak inspirálta a klip, amiből aztán a Mumkin Nahin dalbetét (promó) lett.     

0 Tovább

Rush trailer

Amikor a riporternek visszanyal a fagyi. Emraan Hashmi hiába érzi magát jól a csúcson, mert elfogad egy olyan megbízást, amit nem kéne, és így, attól a pillanattól kezdve az élete futás-rohanás-menekülés lesz. Akkor ennyit is a csillogásról, a pénzről, a sikerről meg a hatalomról. A média meg senkiháziak kezében van, közbe a hazugság lett az új igazság, csak valakinek erről elfelejtettek szólni. És indulhat is a macska-egér harc, most. A filmet egyébként Shamin Desai írta és rendezte, Pritam a zenefelelős, és Neha Dhupia is ott lesz Emraan oldalán. Októberben pedig jön a bemutató.  

if you stop, you die 

0 Tovább

Neha Dhupia a Maximban

 Lapoznám. Képre kattintva még több van belőle.

0 Tovább

Rush poszter

Emraan Hashmi a Jannat 2 és a Shanghai (sikerei) után még ebben az évben csinál egy mozit, amit már be is mutatnának a tervek szerint október utolsó napjaiban. Partnere Neha Dhupia lenne, a rendező Shamin Desai, a cím pedig a Rush. A creative producer nyilatkozott is a projektről pár nappal ezelőtt. Elmondta, hogy Emraan egy (oknyomozó) újságíró lesz, aki beleássa magát valami  olyanba, amibe aztán nem kéne, kellett volna. Aztán meg már jön tagline: If you stop... és ki lehet találni a sztori többi részét. Első blikkre nekem ilyen klasszikus, déli felfogású mozinak tűnik. Persze lehet ez majd más és egészen más. Ami egyébként nem ártana ennek a poszternek se. Hogy más legyen. Mert így vállalhatatlan, ránézni is szörnyű. Ajh. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2012.10.21.
2012.09.24.
2012.07.05.

Utolsó kommentek