Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nagyon naptár

Dabboo Ratnani se változott meg, pl nem tett olyan újévi fogadalmat, hogy leszokik a naptár készítésről. Így aztán erre az évre, 2014-re is jut belőle tőle egy nagy. Egy szpesöl edisön változat, a tizenötödikre való tekintettel. El nem hiszi senki, hogy azóta benne van az iparban. És mégis. Szóval nem mindennapi lesz, magyarul olyan mint a többi, neves bw színészekkel, 12 pasival, 12 nővel, akik aztán a következő teaserben (mert már ezt is lehet) lehozzák csillagokat az égről, amikor Dabboról meg naptárról beszélnek. Ezek után most már az én álmom is az, hogy csak szerepelhessek valamelyikben, valamikor, vala, 

0 Tovább

Dabboo Ratnani naptár 2013-ban

A fotósunk megint addig-addig kattintgatott, amíg el nem készült szokásos évi kalendáriumával bw fanoknak, meg mindenkinek. A végeredmény itt most látható is, ami izé, hát nem igazán lett annyira tökéletes. De azért vannak szép számmal telitalálat kreditek is benne. Ilyen Akshay, Alia, vagy éppen Kajol, Priyanka képei, na azok szuperek. És szumma falra azért akasztanám.      

0 Tovább

Dabboo Ratnani 2012-es naptárja

Dabboo Ratnani egy indiai divatfotós (a képen fent), akinek mondhatom talán a legismertebb munkája világszerte is az a naptár, amit mindig minden évben elkészít felső A kategóriás bw színészekkel, színészekről - úgy általában 24 képben. Ezek egyik fő jellegzetessége az, hogy különbözőek, különböznek egymástól. Nem csak a színészek változatossága miatt (évről-évre új arcok vannak), hanem, mert úgy lettek lencsevégre kapva, ahogy őket addig még nem láthattuk. Ergó mindegyik kép más-más stílusban készül el, van története, különböző sminkkel, különböző koncepcióval ellátva, hogy az ember, akinek birtokába kerül a naptár, az ne unja meg egyhamar. Azt hiszem a küldetése is az, hogy legyen benne valami több mint egy magazin vagy reklámfotózáskor készített anyagban, amiért tényleg érdemes fizetni, amit kitenni, megőrizni sokáig, örökkön örökké.

Az ideit, a 2012-es kiadás képeit pont a minap mutatták be. Ahogy az már csak januárban szokássá vált. Ilyenkor egyébként annyi történik (még a végleges verzió megjelenése előtt), hogy az elkészült képeket nagy felbontásban fekete keretben felteszik egy terem, galéria falára, ahova aztán meghívják a sztárokat, csillagokat, celebeket, mindenkit, és nem csak azokat, akik szerepelnek a naptárban. Ott szemügyre veszik egymást, a másikat, lájkolják a képeket unvirtuálisan, rosszat alig ha mondanak rá, beszélgetnek egymással (vagy nem, friss pletykák szerint Hrithik és Arjun is pont akkor lépett le, amikor SRK megérkezett) és közben maga a készítő is mond pár szót az egészről, arról, hogy milyen volt, hogyan készült ez. Mennyiben lett más mint korábbi pl. Majd és pedig végezetül a sztárok lefotózzák magukat háttérben a naptári képeikkel így úgy, mindenhogyan. Erről készült a videó, ha az megvolt, akkor meg a tovább mögött pár kép is megbújik, még nem az összes. Kat.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek