Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

'The Queen is back and stronger than ever'

Ha jól írom, így az év másnapján, akkor abigailaraceli, na ő volt olyan kedvesrendes, hogy a tumblr oldalán egy rögtönzött Madhuri Dixit Dedh Isqiya féle behind the scenes meg how to make it fotósorozattal mondott mindenkinek búékot. És komolyan össze is teszem a két kezem, hát nem gyönyörű?!

 

0 Tovább

IIFA Awards 2013 - a Madhuri Dixit performansz

Tudjátok, hogy a mai bw színésznők a világ közepei, de ilyenkor azért sok babér terem nekik. Mert jön Madhuri, a 'régi motoros', a díva, és úgy letáncolja őket a színpadról, hogy az már gyönyörű és egyben szomorú nézni. Ha sok fiatal így twistelni, rázná.

Meg is értem azokat, akik azt írják alant, kommentben, hogy hát tök jó nézni Katrinat a fiatalok közül, mert tényleg táncolni táncol, viszont ezzel, ezzel, ezzel itt még ő se tudja felvenni a kesztyűt.

Madhuri arcáról meg annyira lejön, hogy na ki a királynő. De nem úgy, hogy nesztek, és egoista lenne, hanem magabiztos és tudja, hogy tud. Nem él vissza vele, nem celebkedi túl, hanem a vérében van, olyan ez neki, mint nekem ezt, és erről posztolni. Élvezet. És élmény az egyben. Vicces is nézni azokat az arcokat.

És lassan úgy van vége, hogy azt mondom, damn, ő is bármit el tudna adni. Táncbetéteket, jobban is akár néhányat, mint ahogyan a mostaniak teszik. Nem is tudom mi lenne, ha Madhuri se ennyi lenne, hanem most 20. Vagy várj, az is. Legalábbis az embernek ez az érzése, mialatt nézi.  

Még egyszer mondom magabiztos, de varázslatos is, a fellépés minden egyes másodpercében tökéletes és azt már azt mondja kfielé neked, mit is, hogy dance with me. Na így kell fellépni. Az IIFA megkoronázása.      

0 Tovább

Madhuri 'badass' Dixit

A színésznő nem adja olcsón a bőrét. Még a férfiakkal is megküzd, ha kell.

Beszámoltunk róla már korábban, hogy sok év után tér vissza a mozivásznakra (az idén, jövőre?) Madhuri. Aki végül is a Gulab Gangra mondott igent. Az biztos, hogy sok felkérést kaphatott az Aaja Nachle óta, de csak most érezte úgy, hogy megtalálta őt egy szerep, egy történet, ami tetszik neki és érdemes is lenne belevágnia. Ez lenne a már említett Sampat Pal Devi karaktere, akit kimondva-kimondatlanul alakítana itt, Anubhav Sinha filmjében Madhuri.

Olyan ez nekem, mint Sridevi káming bekje tavaly az English Vinglishben. És mivel az nagyon jól sült el (tőle picit idegenebb szerepben, ahogy erre is igaz), lehet rá számítani, hogy Madhuri is jól veszi ezzel az akadályt. Gondolom nem akármire szignozta alá nevét, tudta, hogy mire vállalkozik. Az igazság az, hogy nagy csalódás lenne tőle, ha végül nem jön össze sehogy a Gulab Gang. Jelen pillanatban ezt el se tudom képzelni.   

Még ütős képek itt.     

0 Tovább

Ghagra

Lassan már nem kell (nem lehet) fennakadni azon, hogy ahány bw filmzenei korong, annyi rosszul sült el item song. Megszámlálhatatlan ezek száma, és már idejét se tudom mikor volt egy olyan, amit igazán lehehetett élvezni, mert élvezetes volt. Amit a fülünk se bánta, hát még a szemünk (tudom önismétlés). De remélhetőleg, minden vágyunk és jókívánságunk szerint egyszer csak megáll az évek óta tartó lejtmenet, és újjászületik ez az intézmény is, mert ráférne azt mondom. 

Na de addig is, itt a következő a sorban, a YJHD-hoz készített Ghagra, amiben az item girl nem akárki, hanem Madhuri Dixit. Ami nemcsak első de sokadik hallásra, látásra is igazi csemege, olyan, hogy az ember a nevét is elfelejti, hisz erre is mióta vár(t)unk már. És ilyenkor jön az elő, hogy az ember mégis máshogyan kattint rá, nézi más szemmel, mint egy ikszedik Mallika, Katrina, Kareena és a többi tételt általában. Ezért talán még titkon többet is remél, fűszeresebbet, szórakoztatóbbat, danszosabbat.

Végülis majdnem sikerült neki(k). Azt azért nem állítom, hogy csak egy picin meg egy hajszálon múlt az, hogy most nem hűdejó item songról beszélek, de igaz ami igaz a Ghagra az idén azok közé sorolható, ami vállaható és talán érdemes is volt időt, pénzt, energiát tenni bele mindenhonnan. Mert Madhuri jól táncol (nem volt kérdés), a rámenős, beképelt Ranbir is partner ebben. A kémia inkább megvan mint nincs közöttük, a desi környezet adja magát, a dal meg okés. Bár ez utóbbinál azt érzem, hogy kihagyott ziccer, ami jelentősen elvesz az élményfaktorból. Ami a látvánnyal együtt még elmegy, de külön már nemigen.

Szumma. Soha rosszabbat ennél. Jobb azért jöhetne. Kultikus nem is lesz, de legalább öröm lesz nézni a filmben, hogy már ilyen is van.   

0 Tovább

Rambir Kapoor ficsöring Madhuri Dixit

Mindezt  a Yeh Jawaani Hai Deewaniban teszik. És már azt is tudjuk, hogy a Ghagra dalra fognak twistelni ők ketten (madhuri item number???), aminek a promója hamarosan, még a film bemutatása előtt, be is futhat. Nyilván minden egyes plusz néző elnyerése érdekében bármit.  

Még több kép innen, ahonnan ez a kép is származik egyébként, ha nem lenne szembeszökő. 

0 Tovább
«
123

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek