Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

How to make it: Jab Main Tumhare

Nagyon görög a helyszín, sőt még a dal is vállalható hozzá. Láv szong, Shreya Goshal énekkel, miközben a kamera forog. Az igazság az, hogy elnézegettem volna még. Pedig nincs benne nagy kulisszatitok, ilyen vicces vagy elképedős dolog, nem is nagyon árulkodnak róla, hanem csak egyszerűen azt mutatják, ahogy készült. Ez is a legjobb része. Egyik pillanatban még 123 és látod, ahogy a kamera elindul, a következőben meg már ott a kész jelenet. Szép.   

0 Tovább

Most a Mujhko Teri Zaroorat Hai szól

A Jodi Breakersből remix verzióban tálalva. Mert annyira jó? Nem igazán. 

0 Tovább

Jodi Breakers trailer, a második

Komolyan mondom, hogy erről a filmről teljesen elfeledkeztem már. Pedig nem akartam. Nem direkt volt. Talán ez a trailer most miattam is született meg. Hogy ne mondjak és szokjak le róla még idő előtt. Jodi Breakers iz go bek.  

  

0 Tovább

Jab Main Tumhare Saath

A nem túl acélos Jodi Breakers soundtrack egyik kiemelkedő darabja ez a zene. Szépen szól. A videó meg, ami készült hozzá ebben a hidegben felér legalább +10 fokkal. Nagyon görög, benne Bipashaval és Madhavannal a főszerepben.  

0 Tovább

Kunwara második nekifutásra

Elsőre még csak azt láttuk, ahogy fel lett énekelve a kottatartón ülő tabletról, talán rémlik, most meg már a promo video keretében Madhavan varázsol a piroskeretes-türkizkékes meg milyen szemüvegében még. Amikkel persze nem olvasni jár a könyvtárba, hanem a bulikhoz veszi fel.

Ami változatlan, a zenéhez történő viszonyom. Az bizony az első hallgatások után a sokszori találkozgatások ellenére továbbra sem mozdul el a szerelem irányába. Olyan 50/50, love/hate a kapcsolat a mienk, viszont legalább már megbarátkoztunk vele, egymással, hogy nem is olyan rossz. Annyira. 

A video azonban annál jobban tetszik, tökre. Madhavan az igazi meglepetés nekem. Ő benne csalódtam megmondom, pozitívan most (amennyire lehet egy ilyen vidben), hogy ennyire jó arc tud lenni, ha a szerep megkívánja. Ez új. Remélem a filmben is valami hasonlót látunk majd tőle, de addig kunwara kunwara meg nézzetek utána, hogy mi is ez a Jodi Breakers.

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek