Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dallamtapadás: Ladies vs Ricky Bahl

 

A két video song promo/trailer után ma félhivatalosan is megérkezett a soundtrack a Ladies vs Ricky Bahlhoz, azaz Chopra legújabb filmjéhez, aminek bemutatójára pontosan egy hónap múlva kerül majd sor. A zenei rendezők a Salim Sulaiman páros voltak, akik a sok közkedvelt ost után, nem kertelek, most ezzel itt egy kevésbé karcosat hoztak csak össze, a legnagyobb csalódottságomra, de szerintem nem csak az enyémre. Flopgyanús lett, eléggé. Talán a 3B után, vagy a miatt is jót, jobbat, ennél többet vártam, és akkor még azokról a munkákról nem is beszéltem, amik tényleg egybeforrtak a nevükkel a mai napig. Lásd Chak De India, Rab Ne Bana Di Jodi, Fashion, Aaja Nachle és sorolhatnám tovább még azokat, amik beelőzik minőségben ezt a mostanit.

Jóllehet zavarban azért nem lennék akkor se, ha a 7 számból álló LvsRB filmzenei korongból kéne egy értékelhető, élvezhető zenét kiemelnem, egy olyat ami igazán jól szól, még többszöri visszajátszás után is, mert az Aadat se Majboor pont ilyen (angolul). Sőt, talán a Thug Le is ott van még mögötte, amiért szívesen nyúlsz replay után vissza újra és újra. A baj csak az, hogy a többi háromért már nem. Azok már nem ez a szint, valahogy elsőre se ragadnak meg igazán, a két remixről nem is beszélve. /Amúgy az egészet hallgatva 3B deja vu fogott el/ Az arány kiolvasható sorokból úgy hiszem, nem is kell megmagyarázni. S miután bwban a zene a film marketingje, így nem tekinthető szerencsés alapozásnak az anyag. Viszont belefér, az is igaz, hiszen a Chopra név és a múlt egyedül is elég ahhoz, hogy a film sikeres legyen majd. 5/2

0 Tovább

Jazba

 

Tessék, a Ladies vs Ricky Balhnál próbálják a hétkezdést jobbá-szebbé tenni. Rémlik, egy héttel ezelőtt is volt video song trailer, és mára is érkezett egy. Nesze neked hatefő. A Ranveer féle után itt és most Anushka Sharma kapott 3 percet, mint a lédik egyike. A zene az nem akkora jóság nekem a számomra, sajnos. Nem fogott meg, pedig az Aadat Se Majboor akkor a hét zenéje volt. Na ez nem lesz az. A Jazba hajaz is egy picit az egyik 3Bs (Band Baaja Baaraat) zenére, ami még nem lenne baj, csak hogy messze van tőle, minőségügyileg (bár a 3Bs muzsikák se voltak elsőre kedvencek, aztán mégis azok lettek). A visszatérési, játszási faktor nincs meg benne egyszerűen, de a video, azaz AS miatt megteszem majd később. Amit azonban öröm látni, a helyszínek, a tánc, s a zenét is idesorolhatom végülis akármennyire olyan amilyen, mert igazi bwfilmet ígérnek, nem mást.

0 Tovább

Ricky Bahl is here

 

Tegnap még csak coming, ma meg már here is Ricky Bahl. A poszter után gyors bedobtak a közösbe egy ilyen video songot, ami alapján már biztosan kijelenthető, hogy a lédiknek nagyon-nagyon de még annál is jobban vigyázniuk kell magukra, mert Ranveer Singh's karma is a bitch, és a sármjától nem lesz olyan aki  el ne olvadna ott rögtön. You're next.

Egyértelműen egy nőfaló karakter lesz, akinek arcképekkel van kifestve a fala, s aki sok helyen megfordul, miközben a táskájában csak növekszik a pénz mennyisége. Kihasználás evör. Oké klisékarakter a négyzeten, de valahogy ez első blikkre mégis jól áll neki, még ha az első komment arról szól, hogy mennyire is utálja őt valaki... persze ettől még a szerep jól áll neki. Amúgy a zenéről meg semmi rosszat, csak jót, a hét legújabb és legjobbja lehet. Város a várós.

0 Tovább

Ricky Bahl is coming

 

A Ranveer Singh egy, kettő, három arca pirosban előtte felirat - The Social Network módra - poszter nyitja meg hivatalosan is a Ladies v/s Ricky Bahl promoját.  Első fecske ez, hiszen hol van még Anushka Sharma, a trailer, vagy valami zene és még több zene akár? Az biztos, hogy YRF égisz alatt készül majd a film, azaz a rendező, a producer is ilyen néven mozog, vagy csak közel áll hozzá, bárki is legyen az. A Choprak a nyerő tuti recepten nem sokat változtattak, hiszen egy évvel a Band Baaja Baaraat (ilyen-olyan díjas) után, ugyanazt a színészpárost hozták el magukkal erre az évre is. Persze a YRF-nek ebben az évben (Mere Brother Ki Dulhan) volt más filmje is, nem csak ez lesz az egy-egy-egy, de itt tényleg legfeljebb csak a sztorit kellett változtatnia a megszokott teamhez és ennyi, nem többet.

Különbség majd abban lesz, lehet, hogy amíg a 3B esküvős film volt a javából, addig ez nem néz ki annak, nem lesz az kimondottan, bár romkom mivolta letagadhatatlan már most, még innen messziről nézve is, Chopra na. Az, hogy az első promoanyag RS körül forog meg nem annyira meglepetés. Sokan nagy jövőt látnak benne, egy új SRK-t akár, aki jól berobbant első alakításával (ami nem volt rossz, de azért...), s akit nagyon felkaroltak most. Egyébként ez a többarcúság itt a poszteren nagyon túlértékelt dolog lett már. Bwban elhasználták, elkopott rendesen, hogy valami rosszat is mondjak rá. Azzal, hogy kapásból van két Priyanka Chopra film, ami erre épített, s ami nem éppen jelesre vizsgázott a szememben, de nem csak nálam. Úgy hogy én inkább most annyira vigyáznék ezzel, mint ti nők Ricky Bahllal.    

0 Tovább
12
»

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2011.12.14.
2011.12.09.
2011.11.21.

Utolsó kommentek