Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ting Rang (Pyar de siyape)

Oké, nem tolom fel tovább a szivárványt Ali Zaffar seggén, mert annyira laza és ennyire friss számokból álló LPNY soundtracket produkált össze. Nem-nem. Pedig megint megtehetném. Hiszen a Ting Rang sem lóg ki a sorból. Csak egy picit. Mert valljuk be, az album etalon kreditjeitől (azaz amiket eddig hallottunk) azért elmarad, de nem nagyon messze-messze. Dansz szám, annak tökéletes igazán. A parkettre veled.

0 Tovább

Thehree Si Zindagi

Ho...ho...ho...woooh.

Ali Zafar varázslat, a harmadik rész. Az most már szinte teljesen biztos, hogy a pakisztáni énekes a LPNY filmzenei korongjával valami mást hozott a bw zenei palettára, mint az a megszokott ott. Olyat, ami nem feltétlenül hibátlan és kiváló minden egyes trekjében, de egyszerűen jó hallgatni. Még ez a hohozás is hogy szól, úgy, ahogy a világon máshol sehogy. Mész és kedved van neked is világgá üvölteni. A videó meg képkockáiban tartalmaz új szkénákat, szóval nem csak a zene miatt érdemes figyelni rá füllel, hanem szemmel is csekk neki. 

0 Tovább

London to Paris to New York

Ha a VDM megvolt, akkor jöhet is ez. Itt és most a címadó dal következik, amit eléggé szeretünk, kapja meg a maga promo videóját. És érdemes is megnézni, mert a tánc ellenére nem lett egy bw hétköznapi darab. Friss, fiatalos, ötletes, kreatív, tu tu tu ruru tu.

0 Tovább

Voh Dekhnay Mein, ami egy LPNY zenei promo, az első

Ilyen az, ha Ali Zafar bwben próbál szerencsét és zenei rendezőt játszik. Bár nem annyira és jobban megkapó, mint a trailerben hallható, de a pakisztáni énekes érti a dolgát na. Pápápápárárárá. Mosolyognivaló az egész muzsika egyszerűen. Van is benne valami több, mint ami bw. Feel-good. Elsőre Amit Trivedi jutott eszembe róla. Ő az, aki hasonló dolgokat művel pl. Na de pár nap múlva érkezik az ost, akkor majd jól kielemezzük. De úgy igazán, ha ezt a szintet tudja tartani végig a lemez, akkor nem lesz baj ott se, szeretni fogjuk. Ja és végezetül a videóról is essék két szó: Aditi és Rao. Köszönöm. 

0 Tovább

London és Paris és New York van poszteren

A trailert szerettük, és ezek a poszterek is jók. Ötletesek. A tagline meg? 3 days... infinite moments... inkább nem nézünk oda.

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek