Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Krrish 3 nem az, aminek mondják

Taps, vagy inkább szégyen. De mi is benyaltuk a fagyit, bedőltünk többek között a Times of Indiaval egyetemben (és még sok más lappal) Roshan apucinak, aki túlságosan nagyot mert álmodni, de túlságosan, és azt hitte, hogy a Krrish 3 minden rekordot megdöntve a legtöbb pénzt hozó filmje lett bwnak. Legyőzve ezzel a Chennai Expresst, Salmant meg mindenkit.

Erre jött most a válasz az oksoktól, akik hozzáértenek, otthon vannak box office-ügyileg, a számokban, hogy Roshan apucinak nem kéne butaságokat beszélni, mert nem úgy van az, ahogy világgá kürtöli. Nagyon nem.

És inkább tegye fel a szemüveget magára, lépjen hátra, majd próbálja meg kisakkozni, hogy mi a különbség a nettó és bruttó számok között.

De a legszomorúbb az egészben mégis az, hogy még ezek után is a seggét menti, tagad, tagad, és próbálja még tovább eladni, bemesélni a népnek, hogy mert a Krrish az tényleg olyan meg ilyen sikeres, összehozta azt 240 körüli croret, és ő ért hozzá, mások nyilván nem.

Miközben persze nem hallgatjuk el, hogy kasszasiker, meg is döntött pár rekordot a sequel, de közel sem Chennai Express szintű bevételre tett szert, ha magát az országot, és a nyelvet nézzük, márpedig arról beszélünk. Külföld már más tészta. 

0 Tovább

Get on the train Krrish

Márpedig Krrish lehagyta a Chennai Expresst. Bár gyorsabb nem volt nála, de mindent összevetve a minap mégis felülmúlta összbevétel-ügyileg. Magyarul 2013-ban, idén, bw film annyi pénzt nem 'keresett', hozott a konyhára, mint a Krrish harmadik része. Gondolom Shahrukh irigykedik egy csöppet, jóllehet Hrithik is elragozta néhányszor, hogy ez a bevétel utáni harc nem is igazi harc, letojja az egészet onnan, de azért persze örül neki, hogy végül ennyi croret sikerült kihámozni belőle. Sőt, akár még többet is, hisz még egy, másfél heti vetítés benne van, szóval emelkedhet a jelenlegi 253.13 crore felfel és feljebb. A következő grafika azt szemlélteti, ahogy nyitott, az első heti nézettségi adatok láthatóak, összehasonlítva a Chennai Expressel. Aki meg még több statra élvez, annak van több is, ahonnan ez jött és én is vettem.  

0 Tovább

Krrish Krrish

Az eddigi Krrish dalbétektől ugye mindenkit óva intettem, csak 18 éven felüliek nézhetik meg, bár talán mégse kéne nekik se, jobban járnak, ha kihagyják. És máris váltanak erre, de azonnal, mert ezt összerakták, akkor is, ha összevágták innen-onnan a filmből a jeleneteket, és nem igazi dal+betét lesz ez.

Viszont marhára megérte kiadni, így, ilyen formában, hisz csomó új jelenettel van megspékelve, és számomra a meglepetés-megtiszteltetés, hogy teljesen profi kis grafikával az élen operálgat. Wtf.

Tényleg szerettem volna hibát keresni benne, de nem volt, azt nem találtam, viszont egy kis reménysugarat igen, ami még azt üzeni, hogy csak a dalok mentek félre, a film nem fog.

Roshanek meg kampányolnak közbe, ahol és ahogy csak lehet. Mitöbb azt mondták, hogy már 1000 crore se elképzelhetetlen, hogy összejön, jöhet majd nekik ezzel a harmadik résszel, szerintük simán benne van. Az azért durva dió lenne. Shahrukh pl. belebetegedne. De meglátjuk.  

0 Tovább

Ha Krrish 3, akkor poszter

És az a durva, hogy biztos van még ahonnan ez, meg ezek jöttek. Egyébként valaki még számolja, hogy mennyi az annyi, és hánynál tartunk most. Tudom, hogy nem ez a legégetőbb dolog, amivel foglalkozni kell, kéne a Krrish folytatásával kapcsolatban, de hát mit csináljunk, ha csak plakátot plakátolnak a Roshanék konstans, ők tudják. Meg tudhatják is , hisz a legújabb szupermenes posztervarázslatban sem kell nagyon nagyot csalódni. Rendben van ez no, nyugatias persze, égre fel.   

0 Tovább

Krrish 3 új poszter

Az megvolt már, hogy a trailer a nagy ekézések közepette a 15 milliós nézettséget is átlépte röhögve. Wow. Ami tényleg egy nagy szó bwban, csak előzetesekről lévén szó, meg csak idénre leszűkítve a megjelenéseket. És akkor azt hiszem, ebben nincs ellenfele, már etalonnak is tekinthető. Najó, egyedül még a Dhoomé lehet rá veszélyes. Amúgy pedig a sokadik poszterrel gazdagítottak most minket, amivel ugyanúgy nincs baj, mint a plakáttesókkal.

Ebben tehát nincs hiba, csak azok a fránya zenék lennének ott, amik lehúzzák az összképet. Nyilván annyit nem ront a megítélésén, hogy csak ezért kihagyható lenne a film moziban, de azért, ha csúcsnézettségre tör, arra akar bejelentkezni, akkor így egy mínusszal kell indulnia, sry. Mert ezekhez képest a pl. a Chennai Express zenefelhozatalban maga a tömör audiogyönyör, miközben azért az se emelkedik ki vagy felül a többieken egy éves viszonylatban tematikázva. De a Diwali még vele van, és a saját malmára hajthatja a vizet meg a sikert. A hipotézisem annyi, hogy nem jön össze neki a rekordfelállítás, bár közel lesz hozzá. 

0 Tovább
«
1234

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek