Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

John Day trailer

Nem galamblelkűeknek való vidék lesz Ahishor Solomon első rendezése, a John Day. Amiben Randeep 'Javier Bardem' Hooda hidegvérű bérgyilkosként teszi a feladatát, amíg egy Naseeruddin Shah fejébe nem veszi, hogy most már ebből aztán elég legyen, és ami sok az sok (egy kislány élete nem játék). Megy és jól móresre tanítja őt (is).

Nagyon sötét (dark), komor egyelőre. Mintha csak egy horror filmben lennénk. De inkább revengeszagú az egész, amolyan bosszúthriller, amiért szeptember 13-án érdemes is lenne mozijegyet váltani. A két színész korábban már szerepelt együtt, de ez most annál kivételesebb alkalom.

Shah jó mint mindig, viszont Hooda is felnőtt, befutott azóta. Mondhatni a jelen és a jövő, a jó és a rossz harcát láthatjuk majd itt. Mialatt egy jó nagy adag drámát, izgalmat, és persze akciót is vele, velük együtt.

Vélemény? Hát az ilyen filmekre mindig vevő vagyok. Az meg plusz öröm, hogy bwból kapjuk meg. És bár nézőcsalógató, de annyira nem, hogy ez majd sikeres is legyen. Must-see.

0 Tovább

Ki a következő? Elena Kazan.

A Moszkvában született, Németországban cseperedett, és USA-ban tanult Elena Kazan lesz az egyik főszereplője a közelgő Ahishor Salamon által rendezett thrillernek, a John Daynek. A legalább 7 nyelven (oroszul, franciául, németül, angolul, spanyolul, bengáliul és hindin) beszélő színésznő Randeep Hooda partnere lesz a filmben, és azért esett rá a választás, mert ő nagyon iráni. Salamon ugyanis egy olyan színésznőt akart, aki úgy néz ki, vagy aki leginkább hasonlít egy iráni nőre. S miután látta az Agent Vinodot, amiben Elena egy kicsi szerep erejéig debütált (majdnem iránit alakítva), nem is volt kérdés többé, hogy ki lesz az a bizonyos hősnő a John Dayben. Hát ő.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek