Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jacqueline Fernandez világgá megy

Egészen Hollywodig meg se áll.

Hiszen bw szépe ma már azt is elmondhatja magáról, hogy nem-indiai filmbe is hívták, és fog szerepelni majd, a tervek szerint.

Ez lesz cím szerint a Definition of Fear, amit  James Simpson rendez.

Valami izgalmasnak thrillernek ígérkezik, ahol olyan színészek vonulnak majd fel Jacq oldalán, mint Katherine Barrell, Mercedes Papalia, Blythe Hubbard és Matthew Stefiuk.

A kép meg  ha minden igaz, innen származik. 

0 Tovább

Filmet forgatni rohadt nehéz meló ám

Habár Jacqueline Fernandez éppen a könnyebbik oldalát fogta meg a dolgoknak. Mert röviddel azután, hogy a cókmókját áthelyezte Malajziába (lásd Vikramjit Singh Roy c mozijában vendégszerepel Ranbir és Arjun oldalán) mindjárt ugrott egy hátast a legközelebbi függőágyba, ahonnan a kilátás festői. Az ejtőzést az instagram oldalán tette közzé, olyan hashtagek kíséretében, mint  

#roy #viewfrommyhammock #malaysia #islandlife.

Érdemes tehát követgetni.

0 Tovább

Sunshine Girl

A Verve e havi címlaplánya Jacqueline Fernandez bár a nyarat nem hozta el, de azt elérte, hogy legalább úgy érezzük magunkat mintha. Ez a howtomakeit videó is annyira nem fekete és annyira nem fehér, hogy aki irtózik a sok színtől az most ne is kattintson tovább. Bár JF miatt bűn lenne szkippelni. Eyegasm. Lapoznám.

0 Tovább

Must-have

Ne a nőt nézd, hanem a ruháját. És bár ezt most Jacqueline Fernandez kikérheti magának, teljesen jogosan, de akkor se tudjuk levenni a szemünket erről az outfitről, ami hihetetlen egyszerűségével nagyszerű ruhadarabbá válik (nem lehet, hogy pizsama vagy ilyesmi). És persze mutat nagyon jól a színésznőn. Aki egyébként is jól mutat. Kell egy ilyen. Nem nekem. Nem a méretem, meg nőknek való, de látni is egyet is elég lenne, valakin.

0 Tovább

BTS: L'Officiel + Jacqueline

Egy kis múlt havi törlesztőrészlet magazin fotózásban, abból is how to make it-ben mérve. Azaz így készült az októberi L'Officiel (india kiadása, ofkorz) a címlaplány Jacquelin Fernandezzel.

Az ütemek már égnek, a színesebbnél színesebb ruhák váltják egymást, miközben a modell-színésző szépsége még mindig tart. Bármit is kap, aggasztanak rá,  el is sorolja pontosan miket, állja a sarat, és már azokkal együtt képedünk el, tesszük le a szemünket, hogy ez valami egészen gyönyörű, meg hogy lehet valaki egyáltalán ennyire Az.

A megfejtést küldhetitek nekem. Jacquelinet meg remélem sokat és sokszor fogjuk még látni a közel és távoli jövőben is, akár ilyen, akár olyan szerepkörben díszelegve. Shoooot. 

0 Tovább
«
123

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek