Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Entertainment mashup

Akármennyire is Dj Chetas a szaki király ebben a témázásban, azért ezek a Sachin-Jigar dalok még neki is feladták a leckét de komolyan. Várat építeni esélye se volt, bár megpróbálta. Bár azt meg pont ki nem...

Nyilván legutóbb a Humptynál még pont bejöttek a számítasai és tényleg nagyot nyert vele, viszont az Entertainment filmzenék egyedül se szóltak sehogy se, nem hogy együtt. Nincs is az a pénz rá na. Erre. Hogy az enyém legyen. Habár a tiétek még lehet (NOT).

0 Tovább

Teri Mahima Aprampaar

Pont a minap néztem a Holidayt. Na azok után képzelhetitek, ez az It's Entertainment dalelőzetes rosszabb, mintha szíven döfnének. Meg annál is, mint amikor meg is forgatják a kést még hatvanhétszer. Nyilván a Sachin-Jigar a sáros ebben, de vastagon. Nagyon nem is értem, hogy ezek a fiúk egy évig vakációztak, és ennyi elég volt a teljes leépülésig, már mindent elfelejtettek a zene szakértésről. Nem gyere be, ez se. Tamannah meg lassan a ciki bw filmek nagykövete és ismérve lesz. Mert ahol ő van, ott ilyen Humshakalsok, Himmatwalak vannak. Bleh.  

0 Tovább

Veerey Di Wedding

Na jó, most már kimondom, ami a kezdet óta böki a fülemet és a szememet. Az Entertainment (csak így, mert közbe gondoltak egyet, és az 'It's'-t elhagyták) nem az én mozim lesz. Talán még trailer se került ki belőle, nem véletlenül. És akkor még a Sachin-Jigar is leszerepel vele és benne.

És igazat megmondva, halványlila dunsztom sincs, hogy ezek hova tették a fülesüket egy év alatt. De ajánlatos lenne már visszatalálni arra a mezsgyére, amiről nagy butaság volt letérni, hisz az megmutatta tavaly, hogy micsoda csodákra is képesek a zenei bwilágban ők. Itt meg leírják magukat, a fül szárazon marad, mika singh már a könyökömön jön ki, lehet ehhez nem vagyok elég indiai. És ilyenkor hiszem azt, hogy jobb is. Mert ha nekik ez yolo világ... 

1 Tovább

Tera Naam Doon

Ha Sachin Jigar, akkor Atif Aslam. Ez a kettő kéz a kézben együtt jár. És ez most sincs másként. Az It's Entertainment legújabb dalelőzetésében Shalmali Kolgadeval kiegészülve dalolásznak egy habkönnyű, rózsaszínképű romantikus balladát. Ami be kell valljam első fülre nem adta az igazságot. Aztán az egész egyszer csak olyan lett, mint a görög továbbjutás, el kezdtél hinni benne, majd az utolsó utáni percben már vele voltál, és neki szurkoltál. Valamennyire átjött, de rongyosra hallgatás nem lesz belőle.

0 Tovább

How to make it: Johny Johny

A Dzsoni dzsoni nem az a fajta dal, amivel egy elefántot meg tudsz állítani, ha feléd rohan totál barátságtalanul, de mégis a folyamatos folyadékbevitel megsegítéséhez jócskán hozzájárulhat vagy akár még a helyére is pályázhat, kiválthatja, lecserélheti, ha úgy van.

A legmeglepőbb mégis az, hogy akármennyire nem szimpatikus és érezzük nem nagy durranásnak a Sachin-Jigar partyslágerét vagy miafenéjét (nem elég meggyőző, hogy parkettre hívjon magával), ennek ellenére is egyszerűen képtelenség letenni. A sor végi rímeket például indokalatlanul fejbe véstem, úgy, ahogy még egy bevásárló listát soha se de nem.

Van benne valami catchy, és most a következő videóban meg azt láthatjuk ahogy készült. Remo koreografálta, a hangulat ötösben volt, twisteljünk rá, ha mondom. 

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek