Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

IPL'13 mashup

Idén MI vs CSK döntőt rendeznek az IPL-ben. És pont ma, izé most meccselik le a fiúk egymással, hogy ki is legyen az az egy, aki mindnent visz. Ennek tiszteletére készített Dj Chetas egy mesáphimnuszt. A kérdés már csak az, kissé jogosan, hogy mégis ennek, ezeknek a daloknak mégis mi a fránya közük van ehhez az eventhez. Magához a sportághoz, a kriketthez. De ezt talán még a maga a készítő sem tudná megmondani. Az irrelevánság tényétől eltekintve - az aktualitás teljes fokában - azért no egy rossz szó nem érheti ezt a mostani bw zenemaszalázást. Rendben is van, vagyunk, volnánk. Én bírom az ilyet, jöhet még, onnan, ahonnan ez való, ha van még akár több is.       

0 Tovább

Az IPL 6 megnyitóján Deepika, Katrina, Srk, és Pitbull

Velük indult el az idei Indiai Premier Liga, azaz a krikett szezon Kalkuttaban. Elvileg Srk helyett vagy mellett Jennifer Lopez is eljött volna pléb(éne)kelni, de egyes hírek szerint sokat kért, el is hisszük. Az biztos, hogy Pitbullal jobban jártak. Lehet szeretni vagy nem szeretni a palit, amit csinál és ahogy csinálja. De azért ez is show volt a javából. Persze a performanszánál a választása inkább érdekes, hogy miért pont rá gondoltak, pont rá. Kíváncsiak vagyunk ki lesz legközelebb. egy Snoop Dogg?

Más.

A megnyitót SRK valami übernagy eseményként hangoztatta, vezette fel, és már csak azért is dörzsölhettük a tenyerünket, hogy valami egészen fenomenális előadásokba lesz majd részünk. Ehelyett pont az ő táncos produkciója volt a legharmatosabb (lehet kövezni). Ha egy darab szóval kéne jellemezni, akkor erőtlen. Miközbe meg pont hogy széthajtotta magát a színész, annyira, hogy a végén már a seggén vette a levegőt, és beszélni is alig tudott. Persze nem is benne volt hiba, hanem abban aki kitalálta neki ezt, hiszen látszott, hogy egy Filmfaren pölö mennyire lehengerlő tudott lenni, vagy korábbi fellépései alkalmával. Ez így nem volt jó. Ahogy Deepika féle se, sőt az még indokolatlanul is rövid volt. Egyedül Katrina mentette meg bw becsületét. Táncolni tényleg tud, és az is durva, hogy milyen jó dalokat kap a lába alá, hiszen azokra nincs ember, aki ne ugrana egyet előre kettőt balra. Szerencséje is van na.

De lássuk a medvét, hajtás.

0 Tovább

A Kolkata Knight Riders nyerte az IPL 5-t

A bw színész Shah Rukh Khan csapata két nappal ezelőtt a Chennai Super Kingset legyőzve megnyerte az IPL (indiai krikett szezon) ötödik szériáját, és ezzel megszerezte a harmadik ilyen címét. SRK örülhet. Örült is. Azok után, pláne, hogy korábban öt évre kitiltották (szó volt örökösről,  is) a mumbai Wankhede-stadionból, miután részegen minősíthetetlenül viselkedett egy mérkőzést követően. Az ő verziója szerint nem volt részeg, és csak le akart menni a pályára a gyerekekkel. Amikor elé álltak a személyzetisek, hogy Önnek ezt nem ajánlom és ebből lett a verekedős antihaverok buli fanta. Ahova elvileg nem volt meghívva, mert hát mindent neki se szabad. Hiába az, aki. A neten hetekig ezzel foglalkoztak, volt pro és kontra, hangfelvételek kerültek ki, stb. De a legtöbben vicc oldaláról közelítették meg a nem mindennapi eventet. Valaki úgy vélte, hogy nem úszott el a hajó Srknak, mert G.One-ként még bejuthat a stadionba. Vagy, ha már minden kötél szakad, akkor elmehet Aamir Khan "sójába" a Satyamev Jayateba meggyóni és megsírni a dolgot, hogy mi történt már pont vele abban az országban. Na de ez már a múlt. Ő is elnézést kér érte, habár mostanság ő lett bwi bad boy. Reméljük azért a filmekre is emlékezni fogunk, nem csak ezekre, ha az évre és rá együtt visszagondolunk később. Mindegy. Gratulálunk mi is a KKR-nek meg Srk-nak. Szép volt!

 

0 Tovább

Meanwhile in IPL

Az élet nem csak színészkedés és maszálá. Hanem krikett. Sőt, ha még csapatod is van, mint ahogy Preitynek (kxip) és SRK-nak (kkr), akkor meg kit érdekel bw. Monnyon le addig Choprastul mindenestül. 

- és a végére meg egy vicces

0 Tovább

Az IPL megnyitóján ők biztosan ott lesznek

Az Indiai Premier Liga most soron következő szezonját olyan csillagok "nyitják meg", mint Amitabh Bachchan, Dhoni, Salman Khan, Priyanka Chopra vagy a tamil Michael Jackson Prabhudeva. De a hazai (nem csak) bwi filmszínészek mellett az est külföldi sztárja az énekesnő Katy Perry lesz. Az összes (vagy egy egész?) performanszt majd április 3-án Chennaiban láthatjuk, ami után indul el csak igazán a nagy krikettláz Indiában. Magáról a sportról, ami jó pár bw film vezértémája is egyben, itt lehet bővebb infókat találni. Míg később még a mérkőzéseket is meg lehet majd tekinteni az ipl youtube oldalán, április 5-től kezdve egészen a döntőig. Hát Chak de India!   

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek