Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Filmnapló indul

Ilyen sincs még. Meg aztán, ha nincs is írás külön valamiről, legalább itt, ebben legyen pár karakter megejtve jól róla. Rendszerezésnek sem utolsó, visszakövető funkciója is van, láthatom pl mik voltak meg, és azok hogyan ízlettek első, második, hamadik n+1 nézéskor. Úgy tervezem egyébként, hogy nem csak bw darabok szerepelnek csak is, hanem telugu és tamil nyelvűek is fel-feltűnnek a naplóban. Persze annak függvényében, hogy volt e szerencsém ezekhez pont abban a hónapban, abban az időben, időszakban, érted na. Sok mindent már nem lehet rajta ragozni, talán nem is kell. Mindenhol a film címe, a pontszáma, a bemutató éve és a helye fog szerepelni. Lehet trailerlinkkel megtoldva is. Mindezekhez pedig pár soros szubvélemény párosul, ami meg olyan különleges lenne, az úgyis nagy posztot kap. Majd. Az egész holnap veszi kezdetét, mert csak. Hogy hol fogod megtalálni? Az oldalsávba jelölve lesz nyugi, hogy oda lehessen, tudjál találni te is, meg hogy ne vesszen el egyszerűen a posztok tengerében. Úgy ennyi felvezetésre elég is. Minden többire meg ott a a mastercard cuccnapló, holnaptól.    

0 Tovább

Holnaptól BoB

Azaz Best of Bollywood. A 2011-es kiadás. Aminek a négy új fejezetével lesz megtoldva az eddigi megszokott kontent így az év végére. Tényleg olyanokkal igen, amik eddig még nem voltak se itt se blogszerte. Jó oké, nem is lehettek, hiszen a calacitranak is ez lez az első ilyen. A lényeg, hogy holnaptól kezdve az év utolsó napjáig megmondjuk (csak én, de imádom használni a T/1t) kicsiknek-nagyoknak, fanoknak-trolloknak, hamburgerzabálóknak-diszkóknépének miről is szólt, mitől volt hangos B-Town ebben az évben. Mindezt listákba rendezve, és erősen szubjektíven, szóval reklamációt a poszt élesítése után már egyáltalán de nem fogadok el. Annyit egyelőre, hogy képek, videók, zenék lesznek a középpontban és úgy fest, hogy a legjobb filmek listájára (az no1 már megvan amúgy) még várni kell a jövő év elejére (addig kritikák is befutnak róluk), de ettől eltekintve a bw filmes legekre számítani lehet és kell majd a négy nap alatt. Jöjjön, aminek jönnie kell. Startot neki.

0 Tovább

Namaste

Akkor start, itt és most.

Talán már te is jártál úgy éppen anyáddal (?) valami mással, hogy tudtál róla, a létezéséről, netovább ismerted őt, pofáztál róla, vagy nem és mégis megtetted, aztán hirtelen a fékre léptél-léptettek, jött is a szembepuszi és kiderült, hogy az addig pont olyan közel volt hozzád, mint ide India. Na, telibetalált?

Bollywood valami ilyen. Vagy lehetne, mert még a fékezésig nem-is jutott el. Hogy miért? Zipp státuszba van, száj az tátva, rengeteg fals, fail, troll flame bécsikeringőzik a nevével, amik nagyrészt csöppet sem tartoznak hozzá és még renomégyilkosok is egyben. Most ezek után tényleg van kiút, há'de merre?

Nem nagyon látni, még bizonytalan, az is lesz sokáig. De a calacitra (ejtsd: csálcsitrá) csendtörő próbálkozása azért csak behúzhat egykét pofont kéziféket azoknál, akik eddig darkban tapogatóztak nagyon messze a fényt hozó kapcsolótól. Főcélnek oké ez is megtenné, bwszűzoltónak lenni, minél több új kisnagy halat befogni, azonban mégse.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2012.01.16.
2011.12.27.
2011.09.12.

Utolsó kommentek