Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Deva Shree Ganesha rocks

Láttuk már 90 secben, de ha nem volt elég és többet néznél belőle, akkor van már teljes vid is hozzá idelent befűzve. A zene az Agneepathban hangzik majd el - és lesz így látható, 2012 egyik legmeghatározóbb filmjében (hipotézis, nem bizonyíték), ami a jövő héten érkezik a moziszínhazakba. Szóval már nagyon közel van a bemutató, azért is tesznek rá még egy promolapáttal, hogy menjél rá, ne egyedül, vigyél magaddal még egy embert. És van, aki még így se menne? Most viccelsz ugye...

0 Tovább

Deva Shree Ganesha

Valaki azt hiányolja kommentben miért nem táncolnak? Izé. Szerintem ez az a dal, ha csak hallod és nem érted még akkor is, aminek nincs szüksége rá. Mert így ebben a formában, aláfestő funkciójával is komoly plusz hatást, érzelmeket nyújt, dob a jelenetbe. Sőt, maga külön is megállja a helyét. Bár ennek némileg ellentmond, hogy az ost megjelenése óta sokszor nem vettem elő. Az ok? Nálam nem nyert. Elismerem, hogy jó, de kicsit túl kemény az egész. Mellette szól azonban az, hogy majd a filmben érvényesülhet igazán. Tessék, elég csak erre a promora nézni, nekem pl újra elővenni volt kedvem.

0 Tovább

Gun Gun Guna

Már a megjelenése óta azon megy a vita webwföldön, hogy jobb e a Katrina Kaif vezette Chikni Chamelinél vagy sem. Most erre mit mondjak? Zenében nem biztos, de videoban abszolút jobb annál. Kolorizált, természetes, tisztára a régi idők moziját hozza el, nem hiába feldolgozás a mozi. Ebben a tekintetben verhetetlen. Na meg Priyanka Chopra is az. A táncával, játék(osság)ával, Hrithik Roshannal való kölcsönös, számunkra is szembeszökő kémiájával megalapozza a hangulatot, amit a hihetetlenül megnyugtató zene csak fokozni tud. Olyan ez a GGG, ami nem altat el, de ha hallgatod kellemes érzés kerít hatalmába. Lágy, könnyed, egyszerűen dúdolni és szeretnivaló jóság.

0 Tovább

O Saiyyan

Zen(e)és videó azoknak, akik várják már az Agneepatht. Nem kicsit, nagyon. Meg azoknak, akik nem, mert ettől fogják várni. Mikor jön már?  

0 Tovább

Agneepath trailer

Nem csak e trailer alapján mondom-érzem-érzékelem, de 2012 első olyan bw filmje lesz, ez az Agneepath, amivel számolni kell. Majd. Később is. Remake egyébként, amiben, amivel Hrithik Roshan újra felzárkózhat a Khanok mögé. Szerintem meg is teszi, mert ez a három perc így elég sokat ígér. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek