Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Saaiyaan

Foglalkozhatnék itt és most Beboval (hogy milyen szexi, khm), foglalkozhatnék Arjun Rampallal vagy azzal, hogy mennyire jól mutatnak egymás mellett a Heroine ezen dalbetét promójában, de nem teszem, mert Randeep Hooda többet ér és ígér náluk.

Hiszen a színész nem százcsillagos sztár, hanem egy olyan valaki, aki noname volt eddig, de idén már a harmadik filmjét teszi fel a vászonra (vagy a negyediket, mert a Cocktailben is benne volt a keze, arca, lába, meg ilyesmi). Ennyi, based on true story.

A Jannat 2-ben pl. egy akkora gyönyörűt alakít ő, hogy öröm volt nézni. És akkor gondolom nem csak én láttam így, ezért is mondja az üzenetrögzítője nap-nap után azt, hogy Önnek egy új (film)felkérése érkezett. És most meg megláttam itt is, szóval rossz film nem lehet vagy mi.

Amúgy szép és jó zene ez a Salim Sulaimantól meg RFAK-tól, de nem a legkedvencebb a korongról, hanem... hoppá azt már úgy is tudjátok.      

0 Tovább

Tujhepe Fida

És akkor most tessék megnyugodni, hátradőlni. A Salim Sulaiman tud zenélni, nem felejtette el azt hogyan is kell. Talán (nem) is emlékszünk már a Jodi Breakers kacatzenékre, azokat készítették ők, jaj. Ami csak arra merek gondolni, hogy a véletlen műve lehetett, mert a napokban megjelent Heroine soundtrack annál sokkal több slágerest tartalmaz magában. Legalábbis már egyet, de nekem ez is nagy hír, mert volt pillanat amikor temettem őket. Ez azonban mára elmúlt, hallgatva ezt. A Tujhepe Fidat, ami egy tipikus parkettmegtöltös-légéneklős-nagyonintegetős darabfajta. Olyan, ami hasonlít erre meg picit arra, és már majdnem mondod mire, a nyelveden lenne, de akkor meg elkap a SS gépszíj, és már semmire nem tudsz ide/odafigyelni. Csak rá.   

0 Tovább

Heroine poszter

A bw aktorok élete nem csak játék és mese. Csapó indul. 

0 Tovább

Halkat Jawani

Még a végén sajnálni fogom azokat, akik item numberezésre adják a fejüket bwban. Mert irtó nehéz mostanság olyat csinálni, ami jó. Meg plusz amiben nincs benne ugye Katrina Kaif.

Pont tegnap húztam le Bipashat, de Kareenat se lehet dicsérni na, ezért itt. A különbség azonban annyi a kettő között, hogy míg az előbbitől talán senki nem várta el, hogy fasza lesz, addig itt a hype meg a heroine meg a madhur tett azért, hogy az elvárás-lécet felrakjuk a felhők fölé. Erre meg paff, hello föld.

Szóval csalódás, mint ház. Úgy az egész, mindenhogyan. Mert látványban, koreoban (pedig az a Ganesh Acharya készítette, akinek a Chikni Chamelit köszönhetjük) se tud semmi izgalmasat, szemelkápráztatót, orgazmushoz közelit produkálni, és akkor még zenében is igen kevés a drága. Hát hol van itt a dallamtapás faktor, Halkat Jawani?

Vagy kérdezzem inkább a Salim-Sulaimant, a szerzőket? Mert el nem hiszem egy ilyenből, hogy ők csinálták többek között a Rab Ne Bana Di Jodi filmzenéket. Egyszerűen nagyon nem megy nekik, már a Jodi Breakers is lepkefing volt. Azt hiszem pont úgy vannak lejtmenetben futva és medve, mint Himesh. Eddig nem ez az év az az év.    

0 Tovább

Heroine trailer

Ha akarnék se tudnék most úgy tenni, mintha 'aha' 'micsoda' meglepődtem volna ezen. Tipikus madhurbhandarkari, ahogy az várható volt. Meg is mondtam nektek, a Heroine lesz az új Fashion. Na az is lett. Történetében is valami hasonló. Most nem mondom el újra, inkább idézek egy jópofa tweetet az úgy egyszerűbb, követhetőbb haha:

Small town girl -> Idol big star -> Bbay -> Fail auditions -> Grimy prods -> Castingcouch -> Fame -> Jealousy -> Drugs -> Downfall #heroin

És tényleg erről van/volt/lesz szó. De ne felejtsük el Madhur hatványozott manírjait, kliséit hozzálegózni még mindehhez, s ha megvan, akkor vagyunk rendben, indulhat a film. Már ha te is úgy érzed, hogy indulhat, nekedvaló. Nyilván akinek a Fashion inge, az ezt is bátran veheti magára. Ellenkező esetben meg úgy sem vagy már itt, elkattoltál régen. 

Az előzetes? Igazából nem ájultam el tőle. Annyi amennyi. Viszont még így is néznivaló. Teszem hozzá a Fashion miatt (a régi jó emlékek evör). Meg azért az is mellette szól, hogy végre a Salim-Sulaiman is visszatér közénk. A trailer alatt befigyelt zene pl. első hallásra már tetszik is.

Ja és van egy hipotézisem, hogy Kareena Kapoorból nem lesz Vidya Balan. Pedig lehet, biztos, hogy nagyon ráment erre, és sikeresebb lesz a Heroine, meg jelöléseket, díjakat is kap majd érte bőven. De végül ez sem lesz elég neki, ott marad mögötte, hiába minden.           

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek