Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kinek a Varun, kinek a Kangana

Csak, hogy kettőt említsek azk közül, akikkel a címlapján került a polcokra az októberi GQ indiai kiadása. Aminek egyébként a ‘Rock n Roll' a vezérfonala. És az említetteken kívül (róluk a kép) Jackie Shroff és Aditya Mittal is ott feszít az újságlapok között. Lapoznám.  

0 Tovább

Sexier Than Ever

Mindig túl sokat beszélek. Szóval most nem fogok. Nem is kell. Mert aki ezt olvassa a képet és a videót látva, az meg is érdemli. Hiszen na, ha nem tűnt volna fel:

  SHRADDHA KAPOOR A GQ JÚLIUSI CÍMLAPLÁNYA    

0 Tovább

Meet India's finest actor

Amúgy meg nagyon macska. Nawazuddin pedig megérdemli. Jó színész, aki csak jobb és jobb lehet ezek után. És annál is, ha ilyen Aatma féle darabokat elkerüli nagyívből, mert az nem az ő műfaja. Legközelebb már ügyesebben-okosabban kell választania. Márpedig van miből. 

0 Tovább

GQ and Rock and Royal and Aditya

Hogy a nők se maradjanak ki a jóból. Persze az is igaz, hogy ha azt mondanák idén újjászülethetnék, akkor bw körökben Ranveer Singh után szorosan Aditya Roy Kapoorként szeretnék nagyon most. Reggel remélem erre is ébredek, hogy én vagyok ő.

Aki itt éppen a GQ e havi fotózásán látható egy rövidfilm keretén belül. És hát a néni olyan mintha ott se lenne, az ARK medzsik működik, hat, meg ha mesélni tudna, hogy hogyan így, de jó lenne tudni, kapni belőle picit.

Amúgy neki is sok-sok évet még bwban. De talán meg is lesz az. Meg kell lennie, mert hiszem, hogy a jövő nagy csiszolatlan színészgyémántjához van szerencsénk személyét illetően, aki egy aranybánya, és akiben van még több is meg annál is több.  

   

0 Tovább

Ranveer Singh in GQ: The Wild One

Lehet Srk a király, mert ő mindent vitt, és akkor Hrithiket meg Aamirt még nem is láttuk, de mindegy is, mert idén a legcoooolabb bw arc toronymagasan Ranveer Singh. Aki már az év elején odatette magát, ha emlékeztek, egy fun performansszal a filmfare díjátadón, közbe baromi sok kálvária közepette leforgatta a Looterat, legutóbb a Vogue színfalak mögötte lopta a showt, most meg a GQ készített el vele egy igazán őrült, férfias fotósorozatot, amit férfi létemre lapoznám is azonnal. És lehet mondani rá, hogy overactingművész, egoistaforma, tenyérbemászóképű, de színésznek viszont nem utolsó, és szórakoztatni azt tud, ami bwban pont a legelengedhetetlenebb eszköze a filmiparnak. Jó helyen és jó időben. Azért valahol remélem beváltja a hozzá fűzött reményeimet, nem kallódik el félúton, mert van benne egy rakat potenciál-aranybánya.

És akkor nem beszéltünk arról, hogy még egy filmszereppel adós, hiszen a Ram Leela jön majd novemberben, vele-Deepikaval-SLB-val, amiben érzem, hogy nem fogunk csalódni. Se benne, se a filmben.

Addig meg kamillázatok ezen, rajta, eyecandy, és a modell se csúnya. A rapbetétek pedig csak agyonkolorizálják az amúgy se szürke howtomakeitet. C'mon.        

0 Tovább
«
1234

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek