Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Da rrrr rrr rrr....

Nem kell nektek se Zuckerberg, se a túlzott deficit, se a cannes-i nyertes leszbifilm, hanem a Go Goa Gone, az az. Ami bw első zombi vígjátékaként feladta a kötelező házi feladatot a nyugatnak, azzal együtt Hollywoodnak, hogy tessék már így kell ezt csinálni. Izé jól csinálni és roppant mód szórakoztatóan. Persze azt is elhiszem, hogy majd ezek után senkinek se fog bejönni (olykor gyerekcipős megoldásokkal, olcsó poénokkal operál), de engem most nagyon megtalált (már 3x visszanéztem), megnevetett úgy, ahogy azt akármilyen film nagyon régen tette már.

Akarok is még írni róla sokat és többet, remélem majd lesz rá lehetőségem (idő, energia, ihlet gyere haza), addig viszont jótanács: ne zombuljatok sokat, tudjátok a karma is bitch, a hétfő az hatefő, és slowly slowly, ahogy azt a következő GGG filmzene refrénje is tartalmazza magában. Ja és igen, a Sachin-Jigar megint prémium soundtrackel rukkolt elő. Egyébként majdnem a Khoon Choos Let posztoltam, de rájöttem ez már a hét második napja. Áh. Valahol megint kimaradt 24h, aki megtalálta, az ordítson. Vagy ha azt nem, akkor a refrént, ami így szól angolosan mégis. 

'The night is a whore, it asks for more,
get looted slowly..
Make a mix of weed, and roll it,
but boy, slowly..
The night is a whore, it asks for more,
get looted slowly..'

0 Tovább

Go Goa Gone mashup

Kiran Kamath ezúttal a zomcom Go Goa Gone filmzenéit fogta és maszalázta-rázta-legozta jól össze, ahogy csak tudta, úgy ennyire. Azért maradt némi hiányérzetem, sokat nem is lesz visszajátszva.  

0 Tovább

Babaji Ki Booty

Betépve. És akkor képzeljük el ezt a Go Goa Gone moziba, ami zombikomédia lesz. Állat. Komolyan érdekel is mit hoznak ki belőle a készítők Raj N. és Krishna DK. De tudjátok mit, nem félek tőle, attól, hogy szégyengyalázat lesz, mert akik 2011-ben a Shor in the Cityt feltették az év legjobb filmjei listámra, azoknak úgyis van valami sütnivalója már ehhez a bw filmkészítéshez. Rileksz.     

0 Tovább

How to make it: Go Goa Gone.part1

Így néz ki az, amikor összeálltok néhányan, elmentek Goara, hogy ott bw zombifilmet (zomkom) forgassatok. Kevés duma, több behind the scenes, zsír. Én meg akár lettem volna zombi is szívesen, jó mókának tűnik. Saif azzal a hajjal még mindig a gyengém.

Verdikt. A trailer, a dalbetétek is meghozták már absolute a kedvemet rá, de ez a #hogyankészült után, láttán megváltozott. Annyival, annyiban, hogy ezt moziban kell látni, az a fajta, nem only dvd. Guilty pleasure lesz, az a hipotézis.  

0 Tovább

Khushamdeed

Azért a Sachin Jigar megint kitett magáért. Most éppen amittrivedisre vették a figurát, és milyen jól tették. Tetszik az ilyen. A Khushamdeed a Go Goa Gone egyik dala, és Shreya Ghoshal énekli, lassan, tagoltan, miközbe a betétet nézve fél percnél még fel is nevetsz hangosan, de utána is vigyorogsz tovább, és tovább. Aztán meg mikor vége, azon veszed észre magad, hogy újra rákönyökölsz a play gombra. Filgúd, vitathatatlanul a soundtrack egyik legerősebb tétele, szóval az sincs kizárva, hogy találkozunk még itt, ezen az oldalon, vele.    

0 Tovább
«
123

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek