Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Electric Piya

Majd száz százaléknyi tradicionális indiai muzsika szól a Gangs of Wasseypur II-ből az olimpia nézése mellé. El is férnek szépen, addig se kell legalább a kommentátort hallgatni. 

0 Tovább

Kaala Rey - GOW II

Ejha, hangulatos és érdekes kis GOW muzsika lett ez Sneha Khanwalkar előadásában. Miközbe azt érzed ez rossz, ezt ne, csak hallgatod tovább és megint. Azt mondom, meg is érdemel egy esélyt: forogjon, peregjen, ismétlődjön. Így promó szinten, mert látnivaló akad ezerrel, de a hivatalos filmzeneanyag kikerülésével már fullba is lehet nyomni. Ja és a leírhatatlan nevű Nawazuddin Siddiquire tessék odafigyelni, már a Kahaaniban is milyen meggyőző volt a színész. Itt meg kapott egy még nagyobb, szabadabb szerepet, szóval neki áll a zászló.     

0 Tovább

Dil Chhi Chha Ledar

Nagy nehezen leesett a tantusz, hogy a Gangs of Wasseypur folytatásával még tök új zenék is jönnek. Ami egy darab szóval élve_ királyság. Hiszen a sok dal között biztos majd akadunk gyöngyszemekre, olyanokra, mint amilyen az elsőnél pl. a O Womaniya volt. A mostani Dil Chhi Chha egyelőre nem az a szint, nem olyan. De azért nem is annyira rossz. Tessék csak befűzni, megéri, megérdemli.   

0 Tovább

Gangs of Wasseypur II poszter

Van, amiből egy nem elég. Legalább kettő kell. Anurag Kashyap GOW-ja ilyen. És most pont a folytatáshoz kaptunk plakátot. Ami bár nem a legjobb, de mégis szeretem - ezeket a posztereket, amiket ide készítenek ezzel a felírással, színekkel meg mindennel. Emlékeztek talán, az ezelőttit még falra is kitűztem volna nagyon nagy méretbe.  

0 Tovább

Trailer: GOW - Part 2

Mert a gengszterek visszatérnek. Nem most, de már augusztusban. Alig várjuk.

Anurag Kashyap nagy, sokórás filmjérők tudtuk, hogy két részes. De azt már nem igen, vagy csak kevesek, hogy ezt külön-külön mutatják is be a mozikba. Nem nagy eltolással, köbö két hónapról beszélhetünk. Gondolom tovább már értelmetlen lett volna várni. Így melegébe (hogy megvannak az első élmények) érdemes, ha már így alakult.

A GOWos kreatív csapatnak a bemutató után volt egy kis szünete, de ebben a hónapban, a hónap közepétől újra neki kell látniuk a munkának. Ennek lehet az egyik célterméke az alant megbámulható trailer. De lesznek és jönnek itt még új poszterek, dalbetét, filmzene promók is, ahogy ígérték. Hiszen ez már folytatás lesz, ahol mások kapnak kiemelkedő szerepeket, minden róluk fog szólni.           

Amúgy az első rész elég szép sikert ért el, jól teljesített. Különösen úgy, hogy a Teri Meri Kahaani ellenében indult, ami meg közbe pici bukta lett. Persze többet hozott, mint a Gow, csak mégse szabad összehasonlítani a kettőt, mert a budget az elvárások nem ugyanazok voltak. Azt kell nézni, honnan indultak, miből mit csináltak. S ha ezt nézzük a győztes egyértelműen a GOW lett.

A kérdés csak az, ezek után, hogy abból a közönségből, aki az egyet látta, tényleg meg és végignézte, az mennyire van rákattanva egy következőre. Tetszett e neki annyira, hogy ott üljön 'ögen' a GOW folytatása előtt? Erre válaszolom én azt, hogy itt és ebben lesz igazán fontos szerepe a marketingeseknek. El kell adni, most még jobban. Bár a trailer láttán egy hajszálnyi kétségem sincs afelől, hogy ez sikerülni fog nekik.     

0 Tovább
«
1234

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek