Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Te hozzámennél?

Ehhez a nem túl Hrithik Roshan tánctudásban gazdag, de kreatívitásban, szervezésben, tervezésen hiányt nem szenvedő flashmob készítő, jó titoktartó, meglepetésszervező palihoz? Akihez már egyébként nem lehet, lecsúsztatok róla upsz, mert elkelt. De ha mégis érdekelne tovább, akkor ő volt az, aki fejébe vette, hogy egy flashmobot rendez, és ott, azzal, azután kéri meg barátnője kezét. Itt van tehát egy flashmob-leánykérés indiai és bw módra. Mindezt olyan magas szinten levezetve, hogy arra nehéz már nemet mondani. Nem is árulunk nagy titkot azzal, hogy végül minden jó ha a vége jó lett az egész történetnek. És aztán éljenek is ám soká, együtt, örökkén, meg örökké, az ifjú pár. A koreográfiát azért tetszik lecsekkolni, hogy atompöpec lett az egyik idei Kiran Kamath mashupra. 

0 Tovább

Holi flashmob

Tegnap hó. Ma napsütés. Holnap eső. De a színek fesztválja még mindig tart.

Itt éppen egy amerikai egyetem diákjainak rögtönzött műsorát élvezhetjük, ahogy ők ünneplik, köszöntik a Holit. Ügyes-ügyes, já választás filmzenéből, sőt még koreo'hoz is hűek maradtak. Szeretem az ilyent.   

0 Tovább

Az oroszoktól azerig, Sharukh 47 lett

Ennyi. Öregszik. Fiatalodni már ő se fog. Lassan jöhetnek a nagypapás szerepek. Lassan. De addig még egy Don 3 biztosan leforog. Meg csomó romantikus, limonádé, maszala. Jaj belegondolni is szörnyű, mennyi jó filmje lesz még! És mennyi elvakult, elvetemült rajongója is van közbe, akik tényleg odamennek a Mannat házához köszönteni, nem akármi gyerekek. Ez az SRK POWER, ilyen hol van máshol?

Mi azonban most olyan két videót hoztunk a szülcsinapcsi alkalmából (nem, nem azt, ahol felvágja a tortát Anushkaval, aki aztán majd megeszi előle), amikkel aztán boldogot, és még annál is boldogabbat kívánuk a king of B'woodnak, ami nem made in india, hanem más országból érkezett, csak erre napra készített fanmade anyag. Az egyik orosz, a másik azeri. De mindkettőben táncolnak, és közös mindannyiukban, hogy Shah Rukh Khan mozit már láttak, nem is egyet. Hello a csapatban. Szintén zenész. Az azeri különösen rendben van. Készültek is rá gondolom. Jöjjön is ez akkor először, alant meg az orosz srk crazinesség bizonyítéka, az se kutya. 


0 Tovább

Flashmob, desi dallamokra, Szingapúrból

A Chikni Chamelit, a Kolaveri Dit és a Chammak Challot danszolják nagy kedvvel a fiúk-lányok random ottan. Most és mindig jó látni az ilyet, hogy bw nagy, nagyobb, mint gondolnánk. A világnak nincs is olyan pontja, ahol ne lennének annyira fanok a fanok, mint ők itt. Mert élvezik. Szeretik ezt az egészet, nézni, csinálni. Ettől lesz igazán jó. 

0 Tovább

Flash mobw

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek