Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rövidfilm: Going Home

Azért miközben néztem én se így képzeltem. Sajnos. Kicsit tényleg utopiaízű, ebben igaza van a rendezőnek: Vikas Bahlnak. Meg abban, hogy we can. Aminek nyilván india vonzata van, a nőkről szól, de nem nekik a Going Home. Inkább férfiaknak tanmese. Amúgy a tanulsági érdeme mellett sikerült úgy átültetni ötpercnyi képkocka együttesbe, amire azért Ashton Kutcher is pl felfigyelt. Majd wow szöveggel meg is osztotta fb lapján. Tényleg jó. Kötelező.

0 Tovább

Hello Hottie

Már majdnem hiányzott, és kerestük volna hova tűnt bw legújabb üdvöskéje, de nem kellett, mert a szeptemberi Filmfare címlapról bizony ő kacsint vissza. Kvázi meg lettünk shraddalva. Shradda az új jeges vizes kihívás.

0 Tovább

Udaari

Ahogy szétnézek, azt látom, hogy a Filmistaant nem kínálják tálcán, próbálják az az arcunkba tolni, eladni, hogy ennyire és annyira szuper lesz. Kicsit alul is van hájpolva, talán többet is megérdemelne annál, mint amit alapból foglalkoznak vele. Pedig a trailer sokat ígér, nyilván sztároknak, neves zenei rendezőknek helye nincs, így aztán a Fimistaannak nincs könnyű dolga, hogy mivel tudna a saját és az emberek kedvében járni.

Mi szerencsére azok táborát erősítjük, akiknek az előzetestől már egyenes út vezet a megnézésig. Az meg csak hab a tortán, hogy Arijit Datta komponálásában azért soundtrackre is lett kilátás, nem lesz ez művészmozi, minden bw sajátosságtól mentes. Inkább csak olyan, ami abból indul ki, és nem arra épít.

Udááááár.

0 Tovább

Filmistaan trailer

Oké, az India! India! poéntól már tíz perce nem tértem magamhoz. Akárhányszor eszembe jut, mindig nevetnem kell. De azért Nitin Kakkar mozija nem fog ennyiben kimerülni. Biztos vagyok benne, hogy van még puskapor, nem lőtték el az összeset itt, ebben a pár percben. A nyár elején érkező vígjátékra is több mint másfél évet kellett várni, hogy bemutassák, közbe feszteken bizonyított, és még díjas is, de ha ezeket nem tudnánk, akkor is kötelező képkocka látnivaló lenne ez a vígjáték. Valami ilyen hatalmas, orbitális hülyeségre, ökörségre vagyunk most kaphatóak, mert ez nem annak néz ki, hanem az is lesz. Jöhet. 

0 Tovább

Anushkaval vele

A februári Filmfare címlaplánya lesz. És valahogy így fog majd kinézni. Lapoznám, természetesen.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2014.08.27.
2014.05.25.
2014.02.03.

Utolsó kommentek