Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

EG

Keresve se találhattunk volna ennél megnyerőbb választást, hogy feltámasszuk az eyecandy rovatot, életet csiholjunk bele, mert igen csak lemaradt a többi posztcímkével szemben. De lárifári, most itt van az e havi FHM, címlaplányával: Esha Guptaval. Lapoznánk is. Többször. Képek meg vannak beljebb is, ha valakit (mindenkit) érdekelne.  

0 Tovább

Yami Gautamot vissza a mozikba

Mert hiába szerepelt az idén már legalább egy filmben (a vérszegény Total Siyapaa), az nekünk fél szemünkre sem elég. De legalább bw újdonsült üdvöskéje így is észre véteti magát, igaz a következő képkontent van vagy fél éves.

Még akkor a nyár elején feszített az indiai FHM-ben, címlaplány funkciót betöltvén. Ahol valahogy így nézett ki, lásd alant. Amúgy további képek is vannak ott, ahonnan ez jött, de csak okosan, szemorgazmus veszélye fennállhat. 

A lényeg, hogy be kell most érni ennyivel, meg aztán várni várni várni, hogy lesz majd még filmje, az Action Jackson, Ajay Devgn oldalán, Prabhu Deva rendezésében.     

  

0 Tovább

FHM: Neha Sharmaval a címlapon

A talán majd egyszer szebb napokat is megélő Neha Sharma az e havi férfimagazin (india FHM) szelfizős címlaplánya. Ha ezek után is lapoznánk, akkor van még ahonnan ez is jött. Mert az mégse utolsó, ha az ember lánya, ha színészkedni akar (és nem tud), még szép is mellé. Legalább.   

0 Tovább

Priyanka nem. Katrina nem.

 Hanem Deepika Padukone.  

Legalábbis az FHM olvasók így szavaztak akkor, amikor arról kérdezték őket, hogy szerintük ki a legszexibb in the world 2014-ben. És ki vagyok én, hogy ellent mondjaj, vagy bíráljam ezt, a döntésüket. Meg amúgy is tökéletesen egyetértek #teamdeepika #szívecskecunami

0 Tovább

Vaani Kapoor az indiai FHM címlapján

Nem igazán tudom megállapítani, hogy milyen lesz ez a 2014, mert két nap alapján so-so, de Vaani Kapoorral (tavaly debütált ügyesen a Shuddh Desi Romance c. moziban) talán együtt még a világvége is túlélhető lenne, ha jönne aztán mégis. Elvileg most a januári (indiai) FHM magazinban láthatjuk az ijú tehetséget, bw új üdvöskéjét. Lapoznánk is. És, sőt, több is van ott, ahonnan ez jött.

0 Tovább
«
123

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek