Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Must-have

Ne a nőt nézd, hanem a ruháját. És bár ezt most Jacqueline Fernandez kikérheti magának, teljesen jogosan, de akkor se tudjuk levenni a szemünket erről az outfitről, ami hihetetlen egyszerűségével nagyszerű ruhadarabbá válik (nem lehet, hogy pizsama vagy ilyesmi). És persze mutat nagyon jól a színésznőn. Aki egyébként is jól mutat. Kell egy ilyen. Nem nekem. Nem a méretem, meg nőknek való, de látni is egyet is elég lenne, valakin.

0 Tovább

Én már Deepikaban járok, és te?

A szépséges színésznő az igen csak impresszív, amúgy totális-brutális és még korántsem véget érő idei filmes szezonján túl (2 blockbuster, meg egy majdnem, meg ami lehet még) se áll le, hanem közbe új dolgokon töri a fejét. Olyanon például, hogy milyen lenne divattervezőnek lenni. De már nem csak gondolkozik rajta, egy elméleti pókhálózás az egész, hanem kész tény, hiszen már debütált is ilyen szerepkörben a Van Heusen segítségével. Hwhat?

- A New Face. A New Designer.

Deepika, ahogy elmondta, bár sok ötlete van, de ott neki megáll a tudomány. Azután nem tud továbblépni a kettőre erről az egyről. Ebben kell neki segítség, vagy majd javulnia később, hogy a végrehajtásban, a lebonyolításban már ügyesebb legyen. Nyilván idő kérdése. De nagyon is szeretné megosztani ezeket az ötleteit másokkal, ruhát tervezni, olyat, amilyet akár ő maga is hordana nagyon szívesen. Ami egy kicsit a saját személyiségét (az övét meg aki hordja) tükrözi vissza, mert ez fontos, hogy ne felejtsük el kik vagyunk.

Milánóban már el is kezdték kampányolni. Fotókat, promókat vettek fel hozzá. Aminek természetesen nagyon örül a Van Heusen is. Akik úgy kommentálták a monokróm árnyalatokkal (wtf) teli rózsaszínes, kobaltkékes (duplawtf) überelegáns Dee első ruhákat,mint amik tökéletes kombinációi a modernségnek, a stílusnak, és az anyagnak. Aha.

Azt meg tudják jól, hogy ezzel a projekttel csak nyerhetnek, hiszen Dee maga is egy divatdikátor, akit karizmájával, ragyogó kisugárzásával már eddig is követtek a nők mindenhova. Hát akkor ezek után meg, főfőfőfőként. Sok sikert neki innen is. Mi hordani aligha fogjuk (1 ok: a nem-nem, 2. ok: pénz), de azért terjesszük az igét, hogy már van ilyen, amire lehet büszkének lenni neki meg amiért rá.

0 Tovább

Cannes-ban jártam: Mallika Sherawat és Sonam Kapoor

Gondolták ügyet vesznek arról, mi történik bw üveghegyen túl. Itt éppen gáláznak, de nem tudom mire és milyen klassz outfitekben. Csak csinálják, mert menő. Erről vagy inkább ehhez kapcsolódva mondta azt egy indiai producer a minap, hogy bw teljesen feleslegesen költi pénzét ide Cannesba, mert annak semmi, azaz zilch haszna nincsen rá, a jövőre nézve, együttműködésekre, importra-exportra stb. Van benne valami. Amúgy Aishwarya is ellátogatott oda, de ő neki külön poszt dukál majd, innen is. Most egyelőre jöjjenek a szépek, hogy ne legyek szemét vele még én is és mégis.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek