Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ti fogjátok először megtudni, mikor lesz elegem belőle

De egyelőre nem látom ezt, a kapcsolat végét. Shraddha Kapoor továbbra is a legtöbb szívecském megosztás tulajdonosa. Itt pl. két percen keresztül áll címlaplányt a havi Grazianak. Tegyétek le a zinternetet, nem érdemes már máshova kattintani.

1 Tovább

EG

Keresve se találhattunk volna ennél megnyerőbb választást, hogy feltámasszuk az eyecandy rovatot, életet csiholjunk bele, mert igen csak lemaradt a többi posztcímkével szemben. De lárifári, most itt van az e havi FHM, címlaplányával: Esha Guptaval. Lapoznánk is. Többször. Képek meg vannak beljebb is, ha valakit (mindenkit) érdekelne.  

0 Tovább

Yami Gautamot vissza a mozikba

Mert hiába szerepelt az idén már legalább egy filmben (a vérszegény Total Siyapaa), az nekünk fél szemünkre sem elég. De legalább bw újdonsült üdvöskéje így is észre véteti magát, igaz a következő képkontent van vagy fél éves.

Még akkor a nyár elején feszített az indiai FHM-ben, címlaplány funkciót betöltvén. Ahol valahogy így nézett ki, lásd alant. Amúgy további képek is vannak ott, ahonnan ez jött, de csak okosan, szemorgazmus veszélye fennállhat. 

A lényeg, hogy be kell most érni ennyivel, meg aztán várni várni várni, hogy lesz majd még filmje, az Action Jackson, Ajay Devgn oldalán, Prabhu Deva rendezésében.     

  

0 Tovább

Richa! Chadda!

Az e havi Maxim különkiadás címlapján feszít a színésznő, akit hamarosan a Tamanchey moziban láthatunk. Lapoznánk.

0 Tovább

Hello Hottie

Már majdnem hiányzott, és kerestük volna hova tűnt bw legújabb üdvöskéje, de nem kellett, mert a szeptemberi Filmfare címlapról bizony ő kacsint vissza. Kvázi meg lettünk shraddalva. Shradda az új jeges vizes kihívás.

0 Tovább
«
12345

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek