Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

#love Deepika #love

Ha ezt láttuk, akkor mindent láttunk. Be lehet zárni az internetet mára. Mit is lehet ehhez hozzászólni. Csak a tényeket. Deepika Padukone a júnusi Vogue címlaplányaként lesz látható, valahogy így többek között, meg így, és így is. Ergó mindenki rohanjon az újságosához és lapozza.

0 Tovább

Vaani Kapoor az indiai FHM címlapján

Nem igazán tudom megállapítani, hogy milyen lesz ez a 2014, mert két nap alapján so-so, de Vaani Kapoorral (tavaly debütált ügyesen a Shuddh Desi Romance c. moziban) talán együtt még a világvége is túlélhető lenne, ha jönne aztán mégis. Elvileg most a januári (indiai) FHM magazinban láthatjuk az ijú tehetséget, bw új üdvöskéjét. Lapoznánk is. És, sőt, több is van ott, ahonnan ez jött.

0 Tovább

RC

Pontosan nem emlékszem rá, de egy sorozatban hangzott el valahogy így, hogy ha a csajom lennél, biztosan féltekény lennék rád, még pénzt se adnék a kezedbe, mert azon is férfiak vannak. Na ez teljesen igaz is Richa Chaddara. Aki azért is kerülhetett újra képbe, meg a blog kontent-sódrásába, hiszen a minap megtekintett Fukrey című moziban olyan szépet alakított, hogy az ember le se tudta venni róla a szemét. A kisvárosi Mrs Don szerepében még ha nem is hozott össze egy újabb filmfare díjat magának, de azért továbbra is lázban tart minket. Van benne heroine potenciál, tehát nem ment annyira félre tavaly az a csomó jelölés GOW-ért, plusz a kritikusok díja se, mint azt már említettem. Nem utolsó sorban eyecandy rovatunk is egy állandó, vissza-visszatérő vendéggel bővülhet, hiszen szépségességben sem kell a szomszédba mennie. Várjuk is, hogy mikor és hogyan látjuk legközelebb bw vagy akármilyen indiai filmben. Én támogatom.     

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek