Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Just Married

Kareena Kapoor és Saif Ali Khan. Színészek és házasok. 

0 Tovább

Saifeena

Éljen az ifjú pár. Kareena mától hivatalosan is Kareena Kapoor Khan. 

Sztori: egy öt éve tartó viszonynak (Tashan című filmmel kezdődött minden) lett vége most. Házassággal. Nekünk meg még képünk is van róla. Arról, ahogy a integettek mosolyogva röviddel az alá aláírások után. 

Welcome to my city married life!

 

0 Tovább

Bebo weds Sak - ofisöl

Megírtuk, hogy lesz, és lesz is. Ma pedig már az eskükői meghívót is megkaptuk a postaládába, hogy mehetünk, ott a helyünk. Október 18-án egybekelnek a bw színészek.     

0 Tovább

Bebo weds Sak

Az évben már, pontosan az éve elején volt részünk egy db bw wedding eventben, ahol két színész házasodott össze (Genelia D' Souza és Ritesh Deshmukh), de lesz még több is. Egy plusz biztosan. Ugyanis a breking news, hogy Kareena Kapoor és Saif Ali Khan október 16-án egybekelnek. Végre, sokáig húzták, de Bebo túl elfoglalt vagymi, most is úgy fest, hogy előtte még a filmeit leforgatja, és majd onnan fut az oltárhoz egyenesen-szisztematikusan. A beszúrt cikk is kitér erre, meg arra is, hogy nem lesz nagy esküvő a Patadiusban. 

0 Tovább

Esküvős kontent: Genelia Weds Ritesh

Éljen az ifjú pár, Mr és Mrs Deshmukh. Akik kemény 9(!) év után keltek egybe a tegnapi nap során. Ergó minek és hova is kell sietni annyira? Az élet megvár. Az igazán jó kapcsolathoz meg idő kell. Blablabla... A lényeg, hogy most csomót kötöttek rá. God bless you.

A hagyományos indiai esküvő érdekessége az volt, hogy mégis csak két bwszínész házasodott össze. Így a megszokottnál picit nagyobbra, zajosabbra sikeredett. Többen is mentek el rá, mint általában. Gondolok itt a nagy nevekre, halakra: színészekre, a felső 10 tagjaira (politikusok stb).

Ritesh egyébként az esküvő után pár perccel már a twitterre posztolt ki egy képet magukról az újdonsült házaspárról. Erről van a kép is, ahogy éppen készíti. De ha valakinek ez se elég, mert  baaraat mazochista, fanatikus, annak alant a videó többet mutat. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek