Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ek Tha Tiger, mushi moshi

Kabir Khan filmje most betör Japánba - is. 

Cirka egy évvel azután, hogy odahaza Indiába 2012 legtöbb bevételt hozta, idén terjeszkedik tovább és előre, keletebbre.

Az Ek Tha Tigert ma mutatták be a nagyérdeműnek. Osakaba pedig maga a rendező konferencián is részt vett, ahol örömmel konstatálta mennyien is kíváncsiak a Tigris kalandjára.      Éljen.

Egyedül már csak azt kell megemészteni, hogy a japánok szinkronizálták, és most hirtelen nem is tudom elképzelni Salman japán hangját. Maradok az eredetinél, azt hiszem, jobban teszem.

0 Tovább

"I am a lonely planet. You are..."

Az időközben már blockbusterré is avanzsálodott Ek tha Tiger marketingesei okosan-ügyesen akkor pakolják ki a film egyik (ha nem a) legjobb zenéjét, a Saiyaarat, amikor az úgyis lefoglalja a nép 99.9%-át. Ami igen majdnem 100, vagy talán most lett az, mert aki ezt megnézte már ki is kapcsolt minket és úton van a mozi felé, hogy ő is részesévé váljon a Tiger kalandjának.

Amit azonban még elindulás előtt érdemes elárulni, tudni erről a kipáblikolt dologról, hogy ez bizony nem az echte dalbetét. Inkább csak ilyen összevágott promó innen-onnan a filmből, meg vannak persze részek a Saiyaaraból is, de inkább az alant beszúrt erősen cam és spoileres (mér akinek) minőségű rövidebb a hivatalos ebben az esetben. Ha már valaki lekapta, mert unatkozott a filmen vagymi.

Nyilván mindkettőt végig lehet nézni, hallgatni, én jelentem meg is tettem. Ami valahol bűn, de egy ilyen jó zenénél fene egyen meg, ha nem látom milyen kockákkal is festettek alá a dallamnak itt. Pici csalódás azért ért (jobbat képzeltem el), de a film nélkül nem ítélek elsőre. Mert amúgy így is, minőség sötöbö ellenére tetszett azért, hogyne. Nem lehet nem szeretni.

0 Tovább

Öt nap alatt százon

Meg volt írva, tudtuk-vártuk, mondtam, de mégis miközbe olvastam a hírt, kicsúszott egy és kettő wtf a számom. Asszongya a breaking news: az Ek tha Tiger azok után, hogy már történelmet írt egyszer, most még öt, még egyszer mondom öt nap alatt hozta össze a 100 croret. Úgy, és olyan gyorsan, ahogy másnak az nem sikerült a mai napig bwban. Csak pici viszonyításképpen az eddig vezető Bodyguardnak (ami ugyancsak Salman Khan film volt) kilenc kellett erre a feladatra, még egy évvel ezelőtt. Ami azért nem kis különbség, ja.

De azt is tegyük hozzá, hogy még csak az elején járunk, még egy egész hét se telt el. Az érdekesebb dolgok ezután jönnek majd. Hisz az ETT-be simán benne van, hogy 200 (vagy akár 250) fölé menjen (valahol ez az alapcélja) később. Na nem 10 nap alatt, de durván 2 hét elegendő lesz neki, úgy saccolom. Amit csak azért is merek biztosra venni, mert még a kritikák sem húzzák le, az emberek imádják, újranéznék újra és újra. Én meg várok itt a soromra, hogy legalább az első nézés megtörténjen már, eh. Hát mikor lesz nekem ilyenem?

 

0 Tovább

Ek Tha Tiger = No1

Igazából megmondtam vagy megmondtam? És így legyen lottó ötösöm. Ahogy az várható volt tehát, az Ek Tha Tiger jött, vetített (több mint 3300 kreditben) és győzött. Jelen minutumban sincs ember Indiában, aki ne ezt nézné. Full house táblák mindenütt. Sőt, vannak helyek, mozik, ahol még a rendőrséget is be kellett vetni, mert annyira de annyira (most képzelheted annyira) sokan voltak, szerették volna már látni a Tigert.

Durva azért, hogy úgy nyitott a kasszáknál, ahogy bw film még soha az első napon. Persze a folytatás is kell a szép és nagy, még nagyobb eredményhez (jó hogy most jön a 7vége), de a filmes könyvekbe már így is be fog vonulni, hogy történelmet írt.

Ezek után a 100 crore innen már gyerekjáték lesz neki (eddig ez idén négy filmnek sikerült csak). Talán nyolc nap alatt össze is legózza minden nehézség nélkül. A kérdés inkább a következő százon van, neki igazán ott kezdődik el a verseny (3 Idiots pl.).    

0 Tovább

Tiger song

Az Ek Tha Tiger bemutatóig egyre fogynak a napok. De még a dalbetétek is. Most a theme song kapott egy full Salman Khan extrásat. Miközben megy az action. Tiger, tiger, tiger.    

0 Tovább
«
12345

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek