Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hírpéntek

Formabontó hír(ki)adás következik. Képekben. Ahol is azt láthatjuk többek között, ahogy az év utolsó nagy bw filmjei éppen dubajoznak. Az egyik, a Ladies vs Rick Bahl. Aki már be is mutatkozott a nagyérdeműnek. De a premier előtt, után még Anushka Sharmanak (az egyik lédinek) pózolni is volt ideje. A színésznő gyönyörű jelenség, még mindig, bár sokan félnek attól, hogy elangelinajoliesodik. A másik film, a Don 2. Az egyelőre csak promozza a magáét, de visszatérnek még ide, ezt nyilatkozták. Legalább is Priyanka Chopra, akiről meg van plusz egy képanyag, amint a január végén érkező Agneepath film egyik zenés-táncos jelenetében szerepel. Ezzel a filmmel kapcsolatos további hír az, hogy a régóta várt item song, a Katrina Kaiffal készült Chikni Chameli a jövő héten kerülhet webnyilvánosságra. Várjuk. Aztán megint más. Amíg Srk kerékpárra pattan, addig Salman Khan a Bodyguard nagy-nagy sikerére való tekintettel kap egy hófehér jaguárt audi qhetest.

0 Tovább

3Don

Nyugi, a hiba nem a te készülékedben van. Ezek 3d poszterek. Ilyen is van már. Szóval ha van otthon legalább egy, szemüveged, akkor most elő vele gyors'. Mert ez nektek készült, lehet is viuzálorgiázni SRK-n meg az 50 eurosokon. De valami még így is hiányzik. Hol van a Priyanka Chopra féle poszter, hello? Azt jobban megnéztem volna magamnak.

 

0 Tovább

Zara Dil Ko Thaam Lo

Közeleg a karácsony. Meg vele együtt a Don 2. A mai nap ez utóbbiról szólt főként. Most ő nyert. Azzal, hogy beárnyékolta az égő gyertyák fényét ezzel az új friss, meleg és nagyon vörös videoval. Az megint más kérdés, hogy nekem még mindig nem tetszik a zenéje, pedig ez az egyik legjobb, ha nem a legjobb a korongról. Emlékszünk talán, láttuk már, hogy hogyan készült, szóval most meg itt van teljes hosszában ez a Zara Dil Ko... ahol a király visszatér *ásít*. Vagy inkább a szexi Lara Dutta, mert ő inkább nyomos érvem a megnézésére. Tessék. 

0 Tovább

Don says

Don’s enemies are born just to be just killed by Don only.

0 Tovább

I love darkness

... it reminds me of your future.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek