Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dj Chetas - Kabira (Say Nothing) remix

Pont Sonu Nigam nyilatkozta le a minap, hogy az övéi: a hallgatók még mindig előnyben részesítik a hazai dalokat, filmzenéket, soundtrackeket minden mással szemben. És ez nem okés. 2014-et írunk már helloszia.

Lásd a külföld hiába vetette meg a lábát ott, annyira mégse, amennyire szerinte inkább kéne már. Mert az több hatással és jóval kecsegtetne a zenei rendezőkre, és a hallgatókra is, hogy kinyílik a világ előttük, többet kapnak annál, mint amit megszoktak már iksz ideje.

Nem tudom, ezt mindenki döntse el magában, hogy igazat ad e neki, vagy sem. Mi most egy Dj Chetas remiksszel (preview) adunk a holnapnak, és mondjuk ki, hogy bw maradjon bw, ameddig csak bírja cérnával. Mert a re kábirááááá az az éden. Viszont az se bűn, az almába harapás, ha egy kis külföldit, examplet fűszerezünk mellé, hisz úgy is tud érvényesülni, működni együtt, kéz a kézben.  

0 Tovább

Entertainment mashup

Akármennyire is Dj Chetas a szaki király ebben a témázásban, azért ezek a Sachin-Jigar dalok még neki is feladták a leckét de komolyan. Várat építeni esélye se volt, bár megpróbálta. Bár azt meg pont ki nem...

Nyilván legutóbb a Humptynál még pont bejöttek a számítasai és tényleg nagyot nyert vele, viszont az Entertainment filmzenék egyedül se szóltak sehogy se, nem hogy együtt. Nincs is az a pénz rá na. Erre. Hogy az enyém legyen. Habár a tiétek még lehet (NOT).

0 Tovább

DJ Chetas a zene maszalázás királya

Tudom, hogy majdnem kifutottunk az időből, a jóból is meg a nyárból, de azért csak befutott a nyár bw mashupja. Aminek vetélytársa alig volt, de igazából, ha lett volna se jelentene most sokat a The Humpty Mashup elnevezésű ellen.

DJ Chetas meg egyúttal mennybe megy, ahogy ezekből a langyos Sachin-Jigar filmzenékből kisajtolta az élvezeti faktort. Ami hát nem mindegyiknek volt a szerves kelléke alapjáraton, eredeti csomagolásában, de így együtt fűszerezve mocskosul jól állnak egymásnak meg önmagukban is újjászületnek. Olvasom is vissza, hogy lehordtam őket, kivétel nélkül, aztán még a mashupnak is úgy mentem neki, lesz valami fejjel.

 Végül meg olyan lett nekem, mint a Somersby Oravecznek. 

u.i.: És toljátok a friendsiet, miközben danszoljátok erre. 

0 Tovább

The Break Up Mashup

Összetört szívűeknek, meg azoknak akik a Valentine egyveleg már túl mainstream. Sziasztok. Mert Dj Chetas piaci résre bukkant, és hülye lett volna nem kiaknázni, itt van a The Break Up Mashup. És verjük is a fejünket a falba, hogy ez nekünk miért nem jutott eszünkbe előbb, amikor bw csurig van töltve szomorú balladákkal, mert ahol szerelmeses van, ott ez is.    

Az utolsó dal meg? Hármat találhattok. Egyébként, ha most a padlón lennék biztos rongyosra hallgatnám becsszó. Persze amúgy is ezt teszem, mert mindenkinek szól meg hát a dalok megkívánják. Jut eszembe a Love Aaj Kal breakup partyján is játszották volna...   

0 Tovább

Atif Aslam Mashup

Dj Chetas megfoghatta volna az Isten lábát, de nem fogta. Ahogy mi sem. Mert a csupa jónak kinéző és fülszépnek hangzó zenemaszalázás Atif Aslamtól nem úgy lett kitalálva, ahogy azt szerettük volna hallani. Meg elképzeltük, hogy ezekből a magasfilmzenékből csak magasmashup kerekdhet ki a végére a végtermékre, akárki is akármit is mondjon. Végül azonban esti mesének, elalvás elé marad meg, annak való, nem másnak. Összetörik a szívem, de az igazság, megyek és inkább külön hallgatom meg őket, mint így. 

0 Tovább
«
1234

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek