Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Összekötjük a kellemest a hasznossal

A kapocs Anushka Sharma, a híreink most róla szólnak.

A kellemes része: A sok Amir Khan kontent után végre őt is láthatjuk Peekay köntösben. Amit valahogy így kell elképzelni. Szumma? Tényleg egészen furának ígérkezik ez a film egyelőre.

A hasznos: van sansz arra, hogy a Dil Dhadakne Doban a színésznő élete első item numberét is kipipálja. Ideje volt. Meglássuk, hogy pár hó múlva is él e majd a pletyka.

0 Tovább

We are Dil Dhadakne Do #vol2

Ők tehát.

Zoya Akhtar meg jóarc, hogy így kezdi el pötyögtetni a DDD-t, hogy szeressük meg érezzük. Hiszen most tényleg érezzük meg szeretjük. És ha engem kérdeztek, nincs is már olyan messze a 2015 júni 5. Amúgy a másik plakát, ennek a fordított verziója, háttal, amikor még azon totyogtunk, hogy ki kicsoda azon, na az talán még ennél is jobban nézett ki, az inkább falra vele faktor. De ez se csúnya így.

0 Tovább

:DDD

Mert Zoya Akhtar tud élni. Akarom mondani rendezni. Legújabb filmje kevesebb mint egy év múlva fut be a mozikba, de egy posztert azért már most seringelt velünk, hogy azt látva telesírjam az internetet vele, meg száni legyek, hogy

 olyan messze van, mikor fogom ezt látni. Mikor???? 

Amúgy meg nézzük újra a ZNMD-t addig. Nyárklasszikus, amilyen majd ez is lesz, mérget ehetünk és vehetünk rá.

Tippelni még tessék csak, hogy ki van a képen? A kutya nem ér, azt én is tudom. A színészek közül lesz itt Priyanka, Anushka, Ranveer, Farhan, Anil, Shefali. Talán ők is azok. De még Rahul Bose is cameozik, s Zarina Wathabról se feledkezzünk el. 

0 Tovább

Anushka, Ranveer, Isztambul

A D3 (alias Dil Dhadakne Do) Barcelonát maga mögött hagyva most már Törökországba borzolja az ottani helyi kedélyeket. Ugyanis Zoya Akhtar új moziját mindenhol nagy érdeklődés kíséri. Ha másért nem is, magukért a sztárokért. Akikkel egy-két jelenet között le lehet szelfizni, vagy csak ingyen ölelést kapni tőlük. Most éppen Anushka bepasiztam Sharma és Ranveer rövidhajú Singh voltak a "szenvedő" alanyok. Velük forog tovább a D3 már. Szóval ne essünk hasra, ha mégis találkoznánk valamelyikükkel Isztambulban.

0 Tovább

Már Anushka is ott van

A Dil Dhadakne Do forgatásán. Ami azok 'a helyek' közé tartozik (top5), ahol most a legszívesebben lennék. Mert nem is az az eszméletlen, hogy Zoya Akhtar rendez egy új filmet ilyen címmel (ami a korábbi filmjének egyik betétdala volt és odavissza vagyunk érte), vagy hogy olyan cast van körülötte, amitől mind a tíz ujjunkat megnyaljuk, hanem, hogy tényleg móka és kacagás (a 8 óra munka után) az egész, az lehet, tényleg öröm nézni ezeket a képeket. Nincs kétarc, olyakor fáradtnak tűnnek már, de élvezik, és ez majd a filmre is vissza fog hatni.

Meg az is érdekes, hogy a fénykezés nincs kitiltva teljes egészében a forgatásról. Nyilván a filmről magáról nem kapunk semmit spolieresen, de azon túl nincs olyan hét a mahurat óta, amikor ne ajándékoztak volna meg az internet népét akár csak egy képpel is. Most az az újdonság, hogy Anushka Sharma is betoppant, akit eddig még nem láttunk. Zoya4prez meg teamzoya. Az év filmje, lesz, jövőre. 

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek