Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Amor contra Viento & Marea

Nem is értem, Peruban hogyan maradhatott ki eddig a Dilwale Dulhaniya Le Jayenge a mozis élményekből. Egyszerűen szörnyű.

Viszont 18 évvel később, mégis, alig 11 nap múlva már a peruiak saját szemükkel is szemügyre vehetik Aditya Chopra ikonikus alkotását, limitálva, de hát nem sírunk, hiszen legalább nem szinkronizálva éneklik le a tujhe dekha to-t, hanem feliratosan, nézőbarát, és bwkomfortosabb változatban vetítik.

A címet meg ne kérdezzétek, biztos jelent valamit.    

0 Tovább

Új Chennai Express kép

Szóval újraforgatják a Dilwale Dulhania Le Jaayenget, csak 2013-ban Chennai Express címen fut majd és Deepika fut Kajol helyett, hogy elérje a vonatot meg SRK-t.  

0 Tovább

Miért?

Mindig csodálkozom azokon, akik ilyet kiszúrnak. Mert emlékeim szerint, nekem akkor pl nem jutott eszembe ezzel foglalkozni. El voltam foglalva a történettel. Valahol drukkoltam, igen biztosan drukkoltam, hogy a két kéz az összeérjen. Erre most látom ezt, és egy világ dől össze bennem.

Nyilván nem dőlt, és vicc, de van benne igazság, szóval pro és kontra a felirattal együtt. Hiszen értjük, hogy miért is futott a nő tovább, a férfi karjaiba persze, de másrészről meg tényleg ott van a kérdőjel, hogy hát ott volt a lehetőség a mielőbbi felszállásra. Oké, hülyén vette volna ki magát, ha felpattan csak úgy, de gondoljunk bele, mi van ha nem ér el oda, ahol a férfi áll. Ugye.   

0 Tovább

A vámpíré a menyasszony

 

Kommentár: ki hitte volna? Azt meg pláne, hogy Kristen Bella Stewart egyik kedvenc színésze SRK. El nem tudom képzelni mi történhetett ott Alkonyál forgatások előtt. Tippre talán pörögtek, ráplébekeltek a Tujhe Dekha Tora, s így készültek fel egy-egy jelenere. Hwo knows? Az azonban biztos, hogy azért az ő filmjük nem lett egy DDLJ szint. Még annak ellenére se mondom, hogy mindkettő egy rétegfilm. Az egyik azért, mert bollywoodi, a másik mert a fiatal szegmenset célozza már-már indokoltan. De elég a skatulyákból. Egyedül már csak arra nem kapok választ, hogy létezik e vámpíros bollywoodi film valahol vala? Ha nem, akkor RP betörhetne már bwba, ha ennyire fekszik neki az indiai badsweet romance.  

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek