Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Awards of the year

Az idei Colors Screenen a soksok perfomansz között, ahol híresek, és még annál is híresebb színészek léptek fel, feltűnt 3 fiatal viszonylag új arc, akik még ha nagyon izgulva, pici bizonytalanságokkal is, de megmutatták, hogy azért övék (lesz) a jövő.

A színpadon tehát a Student of the Year - Karan Johar által felfedezett, mentorált - triója: Alia, Sid, Varun, csomó táncos kíséretében meg egy autóval.

You know it, so sing it! And throw your hands up and say…Disco Deewane!! Aha!!!”

El kell ismerni egész jól sikerült, ahhoz képest, hogy nekik tökúj volt még ez a helyzet, és egy évvel ezelőtt minden bizonnyal csak álmodtak arról, hogy milyen lehet ott lenni. Most meg odakerültek, és azt kell mondjam nem véletlenül. Persze bőven van hova még fejlődniük, az idő azonban nekik dolgozik.     

0 Tovább

Aztán a 19. Colors Screen nyertesei

A Colors mindig az arany középút. A Zee meg a Filmfare között van valahol a helye. A kis filmekre talán ő figyel a legjobban meg a legérdekesebb nyertesek névsorát is neki lehet köszönni évről-évre. Itt mindig van esély valami másra. Pölö egy Filmfare sokkal kiszámíthatóbb, a Zeeről ne is beszéljünk. Jelentem most is volt csoda. Elég csak a legjobb filmmel kezdeni. Sehol Kahaani, Barfi, EV, hanem ott a Paan Singh Tomar Irrfan Khannal. Sokan szeretik, a kritika is dicsérte, jó választásnak tűnik, ha nem is legjobbnak. Bár ha a Filmfare jelöltetket nézzük ebben a kategóriában, ahol simán csak lapátra lett téve a PST, nincs ott a legjobb ötben, akkor valahol megérdemli, hogy itt nyert valamit magának. A legjobb férfinél azonban elzeecinezték picit. Hirtelen gondolom nem tudtak dönteni a legjobb film után, mert mégis Irrfan ott van legyen itt is, de Ranbir Kapoort meg kihagyni vicc kategória. A legjobb női mellék ugyancsak kinder meglepetés. Talán maga Dolly Ahluwalia se hitte el. A promosing kategória so true, de Javed Akhtarnak ezért a dalszövegért nem adtam volna semmit, másikért már igen. Amúgy ez is korrekt lista, és az tetszik benne, hogy azért nem ültek fel az Ek tha Tiger sikerének, vagy éppen a JTHJ-t nem kezdték el ajnározni, mert Yas Chopra.

0 Tovább

Colors Screen'13 - Red Carpet

Szóval ilyenkor jön az, hogy a ruha teszi embert. Meg, hogy ki volt legszebb, a legrondább a szőnyegen? De várj csak, mert mi most pont ezekkel nem szeretnénk foglalkozni. (egyébként Deepika toronymagasan alázott). Hiszen a bwhungamas srácok által összeállított videó is elsősorban a színészekről szól, a díjátadót megelőző interjúkról, kérdésekről, még izgalmasabb válaszokról. Sokkal érdekesebb is ez. Ahogy Big B üdvözli az új fiatal rendező és színészgenerációt, ahogy mindenki idézget, elmeséli mit is csinált 19 évesen (Sonakshi a legjobb, azt mondja zabált), meg ahogy Pritam énekel.    

0 Tovább

Colors Screen'13 - Priyanka Chopra performansz

Egy poszttal ezelőtt is akartam írni, de valamiért kimaradt, hogy Showtime. Apa elkezdődött. Awards awards hátán. Ilyenkor van ugyanis a szezonja. És nem csak nyugaton, hanem keleten, Indiában is díjazzák a legjobbakat. Picit máshogy, mint azt a nyugati ember látja maga előtt oszkárral meg hasonlókkal, de ez két világ, különböznek, el kell fogadni, így van jól.

Két díjátadó már lezajlott bwban, a Zee és a Colors, ezekről nemsokára összeszedjük a winwin listát, addig meg a kikerült performanszokat tessék ámulnibámulni. Bár hozzáteszem, hogy a most következő Priyanka féle inkább csak bemelegítés, ráhangolás, alapozás a többire, ami jön majd. Hiába is emelik fel fel és fel, a produkcióra ez már kevésbé igaz. Jóllehet nem rajta ment el, hello koreográfus, meg zenefelelős egyes, leülhetnek. 

0 Tovább

18th Annual Colors Screen Awards

Az elsőt beágyazom, a töbi folytatás meg ide kattintva érhető majd el azoknak akiknek. Jó szórakozást hozzá. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek