Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

How to make it: Chikni Chameli

Nem lett a szívünk csücske, ez tény, de azért elismerjük mennyi kemény meló van benne, ahogy azt a hogyan készült is jól bebizonyítja nekünk. Pl. a koreográfia is csak messziről tűnik olyan könnyűnek, egyszerűnek, mert Katrina Kaifot rendesen megizzasztotta a nem kis darab Ganesh Acharya. Az ő kitalált mozdulataival főként, amiket pontosan eltervezett fejben előre, hogy aztán annak hogyan, pontosan így meg úgy kell kinéznie majd a valóságban. Ez egyébként felér egy művészettel. Tökre érdekelne is hogyan születik egy ilyen a video, a CC esetében item number. Milyen hatásra, honnan merítenek ők, hogyan képzelik el, kivel beszélnek előtte vagy mit kapnak kézhez, s az mennyire van megkötve, amiből dolgozniuk kell aztán. Ki szól bele, egyáltalán van e valakinek beleszólása? Szóval ilyenek. Pont ez nincs meg benne, hiszen Ganesh nem nyilatkozik semmit, de valami mégis van abból ahogyan a CC készült. Szomorúak lehetünk azért is még, mert olyan új dolog, szkéna nem nagyon került bele, amit eddig ne láttunk volna a promóban. Az igazság, hogy több és info és kép jöhetett volna, nah, ilyen kamufütyülések helyett. De szumma szumma a hat percét így is megéri. 

 

0 Tovább

7zenéje: Chikni Chameli

A remake dal, ami abban a remake filmben lesz. Meg az amihez egy Katrina Kaifos item number is készült, de nem szerettük. Nagyon nem. És most mégis a hét zenéje lett. Ki érti ezt? A válasz egyszerű. Mert akármennyire lett az a promo furi, gyenge rossz, és a többi, attól még maga a dal szépen és nagyot szól. A refrén pl. első hallása szerelem volt. Úgy gondolom, a siker kulcsa az eredeti marathi gazdag zenei eszközparkban van. Ahonnan át is emeltek dolgokat persze. Ettől lesz olyan intenzív, addiktív az egész "népdal", mint amilyen is valójában. Vonzó, gyors, különböző hangszerekkel operáló. Ahogy kezdődik pl. az éppen tipikusan marathis. És utána bár változtattak rajta, de az a zenei kompozíció, ami a Kombadi Palalit jellemezte alapjáraton, az megmarad itt is mindvégig. Erre jön rá még Shreya Goshal éneklése. Aki helyett igaz el tudtunk volna képzelni mást is, de vele lett ilyen jó ez Chikni Chameli, így inkább nem mondunk semmit kontra. Annyit azonban lefogadok, hogy az év első pár hónapjában mindenhonnan ez a dal fog folyni. Pauuwa. 

0 Tovább

Chikni Chameli sneak peek is van már

0 Tovább

Itt a Chikni Chameli

Még videó és Katrina Kaif nélkül. De már szól, terjed mint a vírus. Az Ajay-Atul duó által megkomponált dal a január végén érkező Agneepath című film item songja, amiben a fent említett színésznő fog feltűnni, táncolni, plébekelni meg ilyesmi. Az utóbbi időben pl az ő nevéhez fűződött a népszerű Sheila Ki Jawani (12 milka nézettség). A kérdés adott. Vajh ez is akkora sikereket fog majd elérni?

A Chikni Chameliről már korábban azt repesgették, hogy egy dalremake lesz. És tényleg az lett. Az eredetije a Kombadi Palali, a híres Jatra filmből való, onnan lehet ismerős. Csak az marathi nyelven van, ez meg hindin. Az egész feldolgozást a készítők nem tagadják le, beismerik és azt mondják, így hindin Shreya Goshal éneklésében még jobb is, mint az eredeti (ami ugyancsak nekik volt köszönhető). Jobb? 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek