Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Salaam Namaste reunion

Akár még játékot is kezdhetnénk azzal, hogy mikor volt utoljára jó filmje (filmben) a régi idők party királynőjének, Preity Zintanak. De ahhoz tényleg réges régre kéne visszamenni az időben. És inkább lássuk a jövőt, az üres jelen (még IPL csapata se nyert) helyett, fordítsuk arcunkat oda. Ahogy éppen a színésznő a Happy Endingsben fog cameozni a mellékelt kép tanulsága szerint is. Ami Saif Ali Khan filmje is egyben, akivel már dolgoztak együtt a címben említetten kívül többek között pl. a kultikus Kal Ho Naa Hoban is. Itt sajnos a fáma arról szól, hogy majd csak egy nyúlfarknyi szkéna jut neki, de azért csupa öröm lesz újra látni (talán őket is együtt onscreen). 

0 Tovább

What the hell?

Abhishek Bachcan a Nautanki Saala forgatásán járt, és maga is meglepődött, hogy hova is került. Amúgy cameozik egyet majd a filmben, feltűnik valahol valamiért, reméljük hosszabb ideig lesz jelen, de akár egy Draamebaaz dalbetétbe is simán el tudjuk képzelni. A rendezővel jól ismerik egymást, volt már közös munkájuk, 3 is, szóval nem meglepetés, hogy itt is láthatjuk. Az inkább, hogy nem ő lett a Nautanki Saala főszereplője, mikor eddig Rohan Sippy filmet nélküle el se tudtunk volna képzelni - ugyanis mindháromnak főszereplője volt. Izé, változnak az idők, változnak a korok.   

0 Tovább

Kareena Kapoor a Rowdy Rathoreban

A színésznőnek nem megy, hanem nagyon gurul az a szekér. Pár napja írtunk éppen arról, hogy a Dabangg folytatásában fog item girlt játszani - ingyen, és most pedig kiderült: cameozni fog a Rowdy Rathoreban is. Itt egy jelenetben és dalbetétben találkozhatunk majd vele, amiket egyébként már fel is vettek vele a múlt héten. Erről képet is kaptunk, de be kell érni aztán ennyivel. Mert a készítők szeretnék, ha legalább az meglepetés lenne, hogy hol tűnik majd fel, valahogy így festve. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek