Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Üzenetstop

Rettentően oda vagyok azért, amikor a bw filmek a szórakoztatás mellett, a filmjeik elején, közben, végén, mindig odafigyelnek a nézőkre, az emberekre. Hogy azok is figyeljenek magukra, és ki ne próbálják már azt, amit a vásznon látnak (a néző számít, az pénz, az profit, hah). Vagy ha igen, akkor gyorsan fejezzék be, ott rögtön, amikor a mozit nézik. Legutóbb ilyen a Go Goa Gone alatt talált be nálam nagyon, ahol tényleg antijólszituáltan viselkedtek a fiúk, de úgy mindegyik közülük. Így alig bírtak tartani a tempót (hol egy gandzsa, hol drog, hol ak47, hol csak alkohol), nevelni az aktív közönséget, mindig kiírni, hogy ezt és azt ne, de ne. Ettől amúgy nem hiszem, hogy most képmutató lenne bw, áltatna, vagy hogy kinevettetné magát, mert mondom ez nekik legalább olyan fontos, mint maga a termék. Persze osztani-szorozni se fog. Nem hiszem, hogy majd valaki f'szomurigeller leszokik e miatt a témáról, mint akár csak trafik biznisztől. Ez utóbbi már nagyobb hülyítés, szóval nem is kell messzire menni, ehhez képest bw a feliratjaival még csak a jéghegy csúcsa.  

0 Tovább

I'll be the last person to go to Hollywood

Mondta Shah Rukh Khan. Nem így pontosan, szó szerint, de ez volt az egésznek összüzenete. Sokan mindjárt el is kezdtek pityeregni, hogy mert nekik az volt az álmuk, hogy igen bw filmen túl is lássák a kedvenc sztárjukat, mert miért ne, és mert annyira király. Megint mások szerint nincs rá szüksége.

Igazából jó is lenne meg nem is, hogy megismerjék még többen, de az, hogy nem megy, az is rendben van, valahol érthető. Ki tudja mennyi kritikát kapna azért mégis, ha úgy döntene. De mindegy.

Amíg mi ezen mondatokon lovaglunk, addig ő Goazik. Így. Fasza kép. 

0 Tovább

Üzenetstop

0 Tovább

Életem

Detto.

0 Tovább

Üzenetstop

Be Barfi

0 Tovább
«
1234

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2013.09.15.
2013.01.29.
2013.01.24.
2012.12.19.

Utolsó kommentek