Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dooriyan Bhi Hain Zaroori

Szeretjük a Break Ke Baad soundtracket (from Vishal-Shekhar), hogymi, fenéket, imádjuk. Ha jól számolom ez már a második dal a korongról. És lesz ez még így, több is. Most éppen az egyik projektet segíti elő, és tart munkában, ami pont hogy ezzel a bloggal kapcsolatos. Azért nem zárunk be, de félig.      

0 Tovább

Dhoop Ke Makaan Sa kell nekem

És ezt a t-series tudja. A legújabb feltöltései között találtam rá - meg vissza hozzá. Szerencsére, még pont időben, pont most. Ebbe a melegbe, amikor ez a fajta visszafogott, lágy, kellemes zene a maximum dallamingerküszöböm. Mert pl. nem kell megmozdulni miatta, hisz a danszolás is izzadással jár. Míg a Break Ke Baad filmzenéje (amit a Vishal-Shekhar szerzett) ilyen mellékhatásokkal pótcselekvésekkel nincs megáldva. Csak relaxál. Vagyis olyan az egész, mintha. Még gépelni se lehet. De azért egy valamit, a számat nehéz becsukni közbe-közbe, a légéneklés itt is egy konstans állapot. Mégis csak az akkori év egyik legjobb zenéje volt, és azóta.

0 Tovább

Cyrus

Az eddigi photosetek nagy része főcímek és zenékre bevágott képmontázsokból került ki, azokhoz volt köthető leginkább. De van élet ezen túl, van itt még más is, ezek mellé. Pl karakterek, tessék. Olyanok, akik megjelenésükkel, képkockákon való fel-feltűnésükkel kiérdemeltek egy tapsot tőlem, vagy csaltak egyszerűen mosolyt az arcomra. Ők az a kategória, akikről igazából szólt az adott mozi, akár lehet mellékben szerepeltek, akár nem és hősök voltak. Egy a lényeg. Bwban akad néhány olyan méltán elfeledett, alulértékelt karakter, akik spinoffért kiáltanak, mint Cyrus a Break Ke Baad-ben. Úgy gondolom, a gazdag, nőcsábász, életvidám, örökifjú figura megtestesítője volt az, aki egyedül kihúzta az említett filmet, onnan a szarból. Azzal, ahogy a beszólásaival, a cselekedeteivel, a nézéseivel várat épített abból, tök egyedül, de tényleg. A színész aki alakította, akármennyit is pózolt a kockákon, kihozta a maxot Cyrus karakteréből. Név szerint Yudhishtir Urs, akinek bár nem volt nehéz dolga ezzel a szereppel. Már csak mert önmagában is főnyeremény volt, plusz a pár, a két vezető szenvedő figura mellett főleg felüdülést jelentett, de azért sokat tett hozzá ő a színész is. Amit jól mutat, hogy az első megjelenésétől kezdve, ami csak a kezdet volt, mindegyiket tárt károkkal vártuk és aztán fogadtuk is. Öröm volt nézni, mit össze nem alakított. Chicks are weird. Kép a továb mögött. Sok.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek