Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ramba Mein Samba

A Shirin Farhad Ki Toh Nikal Padi legújabb zenepromója olyat tesz, amit eddig egyik se. Tádá. Mosolyt csal az arcodra, mégpedig a képi intertextualitásokkal. Emlékek hada tör fel az emberből, miközben nézi, de azért ki is paródizálja, hogy így se láttuk még. A DDLJ híres vonat-jelenet kifigurázása pl etalon lett.

Persze bw fanoknak nagy móka és kacagás a vid, vagy azoknak akik találkoztak már ezekkel a filmekkel, amikre utalnak itt picit másképp. Máskülönben aligha lesz élmény a négyzeten. Mert a zene éppen a nem minőségi fajtából való, és hát maga a film is várhatóan egy szép kisnagy bukás lesz majd. De legalább ezért megérte elkészíteni vagy mi.   

0 Tovább

Ishq Main Tere Bina

Amit olyan bájosan és kedvesen dalolászik el Shreya Ghoshal és KK, hogy még a végén elhiszem nekik jó film lesz ez a kutyafaját. Pedig erősen kétlem. Még a címét se sikerült memorizálni, ami azért baj gazdagon.  

0 Tovább

Shirin Farhad Ki Toh Nikal Padi - Title Track Promo

Ha eddig azt hitted, hogy már mindent láttál bw lávsztori címen, akkor nagyot tévedsz cimborám. Mert ilyet még biztosan nem. A SFKTNP-ben Boman Irani és Farah Khan romkomozik, miközbe sehol egy csillag, egy fiatal jóvágású khan. Ugye hogy ugye.

Most pedig a címadó dalához kaptunk idealále egy részletet. Ami ööö eléggé átlagos így elsőre. Nézni és hallgatni sem akkora wow, sajnos. Lehet mégse lesz egy Cheeni Kum 2. Sebaj, bár talán nem is akar az lenni, mert vele úgyis nehezen tudná felvenni a kesztyűt, annyira szerethető és mókás volt anno és azóta. Meg itt talán más is lesz az irány, a komikusabb vonalat tolják előre. Majd meglátjuk. Most inkább füleljünk.         

0 Tovább

Mausambi promó

Pritam zenéi még ha nem is adják el a filmet, de a sztori, a karakterek sokkal inkább meggyőznek, hogy te ezt neked látnod kell. Ez a promó is annyira rendben van. Amúgy meg azért marhára furdal, hogy mit tud majd a kasszáknál összelegózni az FKS heroine, jó zenék, na és persze sztárok nélkül. Vidhu Vinod hát hajrá.      

0 Tovább

Ferrari Ki Sawaari - title song

Fáfáfá-rárárári

Még jó, hogy Pritam ebben az évben csinált már egy Jannat 2 és Agent Vinod soundtracket, különben durci lennék rá most. Nagyon. De mivel csinált mondom, így megbocsátom neki ezt hót élettelen - FKS filmzenei - korongot ezzel a trekkel az élen. Ja meg irtó szerencséje az is, hogy a történet by és from Vidhu Vinod Chopra.

Így aztán vele együtt ez a film azon kevesek közé tartozik most bwban, ahol magát a filmet várom, nem a zenéket, nem a zenéiért éppen. Ez utóbbi is számít, de ha nem lesz kiemelkedő egyik se, attól még működhet az egész. Van rá, ilyenre példa az utóbbi időből, nem is egy. És van egy olyan érzésem hogy itt is menni fog. Mert egyszerűen VVC nem szokott rossz időben rossz helyen lenni. Valamit tud. 

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek