Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nach Le a Bol Bachchanból

A pengétlen, pucnis BB soundtrack egyik kiemelkedő (direkt kerültem a legjobb szót) trekjének dalbetét promója sasolható be a következő beágyazott videóban. Nach le a neve, és érdekesség, hogy a zenéje nem Himeshtől való (ahogy a többi a korongon), hanem az Ajay-Atul szerezte. Akik úgy fest, besegítettek az ost készítésében. Jól is tették meg nem is.

Kezdjük a rosszal. Kár volt nevüket adni ehhez az anyaghoz. Viszont, és most jön a jó: legalább alkottak megint valami egyedit. Akarom mondani marathit. Ebben speckósok ők. Az Agneepath tételt, a szenzációs Gun Gun Guna és Chikni Chamelivel nem érik el, azt a szintet ezzel nem ugorják meg. De baromira emlékeztetnek rá, azokra. Annyira, hogy ha nem látom kiírva ezek ők, akkor is tippre rávágnám: ez csak AA lehet, más semmi.

A látottakról valamit? Igazán nem mozgatott meg. Szépnek szép, de ennyi. Nem kapott el. Majd a filmben. Talán.           

0 Tovább

Chalao Na Naino Se

Szeretném szeretni a Bol Bachchan legújabb dalbetétjét, de nem tudom. Pedig sokadszorra tekerem vissza, hogy most kap el, most, most szeretem meg, ám hiába. Ami nem megy, nem kell erőltetni. Lehet velem is van a baj, mert ha a videót nézem: Asin gyönyörű, a környezet olyan színes és bwi, ahogy azt kell, sőt még a koreográfia is catchy, tanítani kéne az egészet. Tényleg csak dícsérni tudom és lehet Rohit Shettyt, mert elhozza, visszahozza nekünk bwot. Olyannak, amiért imádjuk ánblok. De akkor hol a hiba? Talán a zene a ludas, amit Himesh komponált meg ilyenre. Kevéskére. Mondod: tingli meg tangli értem én, de ez ahhoz sem ér fel. Teri Meri Kahaani dejavum is lett hirtelen. Ajaj. Ez pedig nem jó jel.             

0 Tovább

Bol Bachchan mozgó plakát

Tyűha! Az ám. Jóllehet sok értelmét nem látom, de ilyen is van, létező valami.  

0 Tovább

Bol Bachchan zene

WTF is this? Ez alatt a 2 perc 36 másodperc alatt inkább egy új posztot írtam volna ide, az is jobban megérte volna. Komolyan nem tudom hova tenni jelenleg. Nem is az bántja a fülemet, hogy maguk a színészek énekelnek (a plébek énekesek ideje lejárt?), hanem az, hogy mit és miért? Szörnyű egyszerűen. Ők lesznek azt hiszem az új krisztofelek. Ezzel az indiai kubai ritmussal. És most nézem, már a dislike előzi is be durván a likeokat a videó alatt. Még én is nyomtam rá egy kezet, olyat, ami lefelé mutat, pedig nem nagy szokásom.      

0 Tovább

Bol Bachan trailer

Mi az? Repülő emberek és autók egy bw moziban?  - Rohit Shetty film.

Megint Ajay Devgannal a főszerepben, a legutóbbi Singham után. Csak ebbe még Abhishek Bachchan is benne lesz 2x vagy 3x, különböző avatarok formájában, ahogy alant az előzetes is mutatja.

Ez így erősen blockbuster-gyanús. Vicces karakterek, jelenetek, hatalmas színkavalkád és funfunfunfun. Azaz szórakoztatás lesz a négyzeten. Az biztos, hogy nem ebben kell majd keresni majd az év filmjét, inkább B, de mondom szórakoztatni szórakoztatni fog.     

Míg a zenét Himesh Reshammiya feat Ajay-Atul szerzi. Akkor go! 

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek