Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Cheenti Cheenti Bang Bang

Rhea Chakraborty > dalbetét, és akkor ezzel el is mondtam mindent. Daniel B. George a megalkotó meg remélem nem lett megdícsérve a Cheenti Cheenti Bang Bang-ért, hogy ezt odatette. Inkább nem.

0 Tovább

Sapney Apney

Daniel B. George-nak egy Neeti Mohan is kevés volt. Saját főztjét kell most lenyelnie, ami még akár szebb napokat is megélhetett volna, de ezt kútba dobta, vágta azzal, hogy túl finomra hangolta a következő Sonali Cable filmzenét. Meg túl biztosra ment. Pedig egy kis tökösséggel, nagyobb szabadsággal, innovatív elemekkel egészen barátságos kis muzsika születhetett volna a Sapney Apneyből. Ami végülis még így se ad fülmérgezést, szól tömegoszlatóan, a filmben is lesz helye, de igazából már nem is emlékszem rá, holott az előbb hallgattam meg nem is első alkalommal. Jönmegy kategória, semmi különös. 

0 Tovább

Ek Mulaquat

Már majdnem nem gondoltam arra, hogy minden nap esik, és itt az ősz. A Sonali Cable dalelőzetese jójó, csak sok állóvízet nem kavar fel. Műfajában az Ek Mulaquat a korrekt, iparos munka közvetlen képviselője, komolyabb probléma nincs is vele, szépséges. De beleolvad a környezetébe, valahol el is veszít engem, a hallgatót a hallgatása alatt. Így a zenei rendezők Amjad- Nadeem hiába tettek le az asztalra egy teljesen átlagos és elfogadható végterméket, mert végül ez is lett a veszte, hogy átlagos és elfogadható lett. Ami nem elég ahhoz, hogy ne gondoljunk mindenre, ami kint van, körülöttünk.

0 Tovább

Sonali Cable trailer

Mondják, az internet jó biznisz. Ezt azok a fiatalok is osztják, akik Mumbaiban ebbe fektetnek aztán bele a Sonali Cable c. moziban. Jelige lehetne, hogy széles sávat mindenkinek. Meg hogy a kis emberek nagyot mernek álmodni. De csak egészen addig, amíg meg nem jelenik, keresztezi az útjukat Anupam Kher. 

Charudutt Acharya rendezésében elkészült film október közepén kezd a vásznon. Komolyabb arcok, húzónevek nélkül. Anupamot leszámítva (meg a soundtrack szezőit). Hiszen Rhea Chakraborty, vagy Ali Fazal még inkább a bé ligában játszik. És egyelőre nem látom azt, hogy ettől a filmtől ez megváltozna. 

Mert igaz, hogy a történet nem bw hétköznapi, ez jó, de a trailer meg az, ez meg nem jó. Ergó elhiszem, hogy van több ennél a Sonali Cable-ben, de hogy ez (a hipotézis) nagy vásznat nem ér egyelőre, meg megannyi rúpiát, az fix. Hajrá tehát dalelőzetesek, rajtuk a sor.

0 Tovább

Gannu Rocks

Az idei Ganesh Chaturthi fesztivál himnusza lehet. Bár sok rúpiát nem tennék rá, hogy aztán mégis az lesz belőle. Filmzenének még csak-csak elporoszkál Mikey McCleary dala, és ennyi elég is. Ezt teljesíti, nem messze menőkig, de a Sonali Cable nevezetű moziba (Rhea Chakraborty és Ali Fazal főszeeplésével) nem is várunk mást, izé jobbat.

A Gannu Rocks engem nem talált meg, pedig van egy érdekes kisugárzása, vibrálása, mégse nagyon szeretném újra kérni, ha akarnám se. Ajánlani se tudom feltétlenül, hogy na most rohanj utána, mert csak vesztedbe tennéd.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2014.09.23.
2014.09.11.
2014.08.31.

Utolsó kommentek