Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Még egy Bittoo Bossnyi álljon itt

A premier előtt pár nappal, ha már nagyon elfeledkeztünk volna róla következzen belőle két zenés (helyenként táncokat is tartalmazó) montázskontent. Egy (shaadi)partis, meg egy romantikusabb trekk, csak hogy mindenki megtalálja, ami neki jár, neki kell most, éppen, úgy igazán.  

0 Tovább

Audi

Most hogy jön ide a négykörös járgány? Sehogy. Mert ez az Audi nem más, mint a Bittoo Boss egyik dalának címe. Amihez most kipáblikoltak egy promót is. A Raghav Sachar, Natalie de luccio kettős által elénekelthez Pulkit Samrat és Amita Pathak ropják a táncot, hát valahogy így.   Aha, korrekt. *Ásít* 

0 Tovább

Bittoo Boss zenék egybe

4 trekk 18 percben. Igazából, ha nem viszed végig, vagy meg se hallgatod, akkor se veszítesz semmit. Desinek desi, ami jó, csak uncsi. Egyelőre az látszik, hogy az áprilisban bemutatott filmeket sem a zenékért fogjuk szeretni, sajnos nem sajnos. Persze a Ferrari Ki... és a Tezz is hátra van még, de ha azok hoznak is magukkal valami kellemes megleptést, még úgy is vegyesen, vegyes érzelmekkel, kevés jó dallal hagyjuk ott a hónapot. Márpedig jó zene nélkül nincsen jó film. Ez nem ígéret, ez bw.  

 

0 Tovább

Kick Lag Gayi

Az év Sadi Galija. Bár van benne még egy kis Ainvayi Ainvayi is itt-ott. Egyébként meg a Bittoo Boss egyik zenéje ez szól alant az esküvő kellős közepén. Ilyen jöhet, ide vele, többet.   

0 Tovább

Bittoo Boss trailer

Bittoot, az esküvői cameramant megtalája a szerelem. Röviden ennyi - lenne - a történet. Amit meg magáról a filmről tudni lehet, azt már tudjuk, hiszen az első trailernél kitárgyaltuk. De jöjjön mégegyszer, ha nem rémlene. Ott a debüt rendező, az újoncok a főbb szerepekben, a némi BBB filing, egyenesen azoktól, akiknek a PKP-t is köszönhettük egyébként. Nézném is. Mert az esküvős filmek azok esküvős filmek, akármennyire is kortársak, modernek mindig iszonyat szépek tudnak lenni bwban. Pontosan erre volt jó példa a BBB legutóbb. És talán most sem fogunk csalódni, ugye Bittooo...        

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek