Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

She's hot

Írta az a csávó, aki pont véletlenül, hogyisne, abba az étterembe ment kajolni, ahova Bipasha Basu bw színésznő. De ez semmi, folytatja twitteren, mert még jól közel is ültek egymáshoz. Mégpedig egymás mögötti asztaloknál foglaltak helyet, amit nem lehetett ennyiben hagyni. Tudta ő is, hogy ilyen lehetőséget csak a hülye nem aknáz ki, tehát gyorsan spottolta is magát Bipashaval, aki szerinte élőben sokkal, sokkal szebb. Mi hiszünk neki nagyon, de irigykedünk is, csak azt még jobban. 

0 Tovább

És akkor jött Bipasha Basu a Maxim címlapjára

Én meg csak pislogok, mint gyújtogató a vizes szénára.

A hónap legjobb covere lett ez így. Meg ami mögötte van az se ronda. Sajnálom Pc, Anushka, de BB lett a nevető harmadik, ő visz mindent most.  

0 Tovább

Gyönyörűséges

A Diwalira öltözött így ki Bipasha. A többiek meg csak nézték. Én is. 

0 Tovább

Kya Raaz Hai

Bipasha Basu item numbere a Raaz 3-ban. Kikönyörgött egyet. Vagy még egyet. Mert már az idén a Jodi Breakersben is megvolt neki. Többet meg nem tudom minek kell. Annyira nem jó, már az a korábbi és ez se különösöbben. Mert hol van ehhez képest egy Munni, Chameli, Sheila és a többiek. Fényév távolságra messze előre minőségben, zenében, koreoban, nagybetűs szórakoztatásban is-is. Az meg csak eperszem a habon, hogy kedves Bipasharól a mai napig nem tudom eldönteni, hogy mit is kereshet még bwban. Persze van néhány ilyen színésznő rajta kívül, mondottam Katot vagy Sonam Kapoort, őket is nyugodtan ide lehet sorolni. Csak de ők legalább már mutattak valamit (ACTING!!!), ami nem ilyen, mint ez az item number mutatvány. 

0 Tovább

Raaz 3 trailer

India legsikeresebb horror franchise-ja (igazából rajta kívül nincs sok) a harmadik részéhez érkezett. Vikhram Bhatt lesz a rendező, míg a színészeknél visszatér az első részből Bipasha Basu, a másodikból pedig Emraan Hashmi. Valamint még az az Esha Gupta is szerepel majd benne, akit idén pont a Jannat folytatásban Emraan mellett csodálhattunk meg. Jöjjön a trailer. Lássuk. 

Történet köbö annyi, hogy egy szebb napokat is megélt szupersztár berág az ifjú sztárjelöltre, Sanjanara, aki minden díjat haza visz előle. Ezért fordul a black magic-hez, hogy nemár, neki kell, kéne ott lennie, ahol most ő van. Tehát a leány ellen megy, de könyörtelenül. Ám kettejük sztorijába akarva-akaratlanul még egy filmrendező is belefolyik. Aki beleszeret Sanjanaba, ezért meg is tesz mindent azért, hogy megvédje őt, a lelkét, blabla a gonosztól. 

Eh. Már a plakátokkal se voltam kibékülve, és akkor még ez az előzetes sem feltétlenül győz meg arról, hogy látni kéne. Olvasom, hogy sok helyen azt írják róla kiszámítható. Nem tudom, ez bwi természetesség, annyira nem nagy fail. Inkább azt remélem, bízok benne, hogy lesz benne több, valami plusz majd elültetve a filmben, teljes hosszában. Nem ennyi és annyi, amit most tudunk róla éppen. De, hogy jót is mondjunk a végére. Képileg pl. rendben van. 

Verdikt. Picit b kategóriás a drága, első látásra, azonban ettől még lehet(ne) guilty pleasure az egész. Vagy annyira rossz, hogy már jó pölö. Szeptember elején mutatják be, akkor majd kiderül, hogy melyik az igaz rá. 

0 Tovább
«
1234

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek