Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dharavi Rap

Nyilván kérkedhetnék azzal, hogy bw sztárok lepték el a Bhootnath Returns folytatását (SRK és Ranbir Kapoor is cameozott picikét), de valahogy a főszerepben visszaköszönő Parth Bhalerao (segítek, ő a kisfiú) személye inkább villanyozza fel most az embert. Aki nem mellesleg még Nagy Bé odlalán teljesít szolgálatot, az ő partnere, szóval valakinek nagyon bejött az édes élet. És ha ez nem elég, akkor akkor dalt is szövegel, rapel el, hiszen ki ne álmodozott volna arról kis gyerekként, hogy once upon a time bw moziban saját item songja legyen, ami legalább 100 000-en töltenek le meg néznek meg. Amitabh pedig annyira kiszolgálja a srácot, alájátszik, hogy azt öröm tudomással venni, és hát kúl, amit csinál, csinálnak ők ketten szórakozástatás címszó alatt.    

0 Tovább

Party With The Bhoothnath

Az megvan, hogy YoYo Honey és Big B együtt kocsikáznak, majd lepartiznak a szellemekkel és erről még énekelnek is. Nincs. Hát majd most. 

A Bhootnath Returns meg tud. Harmadik alkalommal is levett a lábamról. Már ha a dalelőzeteseket nézem. És ez tökre rendben van.

Ahogy Yo Yot is öröm látni. Hogy idén végre az, aki. Jóllehet már túl van pörögve, játszva, mindenhonnan bw zenékből ő folyik, de elviseljük legyen, ha már ennyire képes volt újjászületni a tavalyi semmilyen év után. Emlékeztek? Én se már.

Ez a 2014 viszont alig tart több mint az első negyedévén túl, és egy kezemen nem tud megszámolni hány olyan filmzenét hallottam tőle, ami viszi a prímet, tehát nem csak úgy van, hanem még jól is szól. Ezt már szeretem. 

A Party With The Bhoothnath meg csak a következő ilyen guilty pleasure. Egyétek, szedjétek, hallgasátok, osszátok. Megéri, megérdemli.

0 Tovább

Har Har Gange

Jegyezzük fel, az eggyel korábbi Bhootnath Returns filmzenét még az MBA szerezte, a mostanit meg már Ram Sampath. Ki érti ezt? Mindjárt megmagyarázom.

Szóval úgy áll a helyzet, hogy újra csak egy zeneszerző-ügyileg multikulti soundtrackre van kilátás, ami az utóbbi időben igen csak reneszánszát éli. Azaz, hogy egy albumon, nem csak és kizárólag egy filmzene gyártó brand, team dolgozik, hanem hát kooperál másokkal, megosztozik és így együtt, kéz a kézben jön létre a végeredmény. 

A BR esetében a fő mag: az MBA&Rampath&YoYo trió. Ebből most Ram Sampath a soros, ő mutat nekünk valamit. A Har Har Gange a dala, többek között, mert lesz még tőle, hallani fogunk róla a továbbiakban ezen az albumon. És úgy igazán nem is bánjuk, mert Aman Trikhaval az élen egy eléggé feelgood jóság már ez is, ami itt fülelhető be. Lájti, de jöhet még. Még kétszer. Háromszor. Is. Akár.

A film meg 2014 Oh My Godja lehet. Ja és Big B nagyobb már nem is lehetne.  

0 Tovább

Party Toh Banti Hai

PAPAPAPAPA

A szemétcunami kellős közepén földhöz ragadt unmakulátlan kádban ülő szellemes és politikusokból palimadarat varázsoló Amitabh Bahchan szövegeléssel teli dalbetétet mindenkinek. Ez a Party Toh Banti Hai, a Bhoothnath Returns egyik dalélharcosa már-már természetesen a sokat méltatott Meet Brothers Anjjan szülötte, és amit Mika Sing dalolászik el a maga szokásos módján, de úgy, hogy tényleg régen volt olyan, amikor ennyire jó lett volna hallgatni. Pedig sokszor agyonhasznált, túljátszott már, direkt kerülön az unalmas szót, de na, most ezért érdemes volt, újra lehet beleszerelmesedni picit. Meg amúgyis tök jó az egész, nézni sem csúnya, nem az a yolokás party himnusz, de azért alapozásnak megteszi.    

0 Tovább

Bhoothnath Returns trailer

Távol álljon tőle, de tőletek is, hogy nyugdíjazni szeretnénk a nagy Bét, mert már nem a régi, sokat vesztett, fogyott, lemerült, kiégett meg minden ilyesmi. Jó távol, mert szó sincs erről. Amitabh Bachchan ugyanis még mindig ugyanaz, aki volt. Miközben tényleg úgy jönnek tőle a filmek sorban, hogy mindegyik beleillik egy utolsó nagy dobás, film képébe, elképzelésbe.

És nem azért mert ideje lenne, hanem mert olyan szinten van, nem hibázik, hogy bármikor, bármelyik filmmel kiszállhatna. Ahogy ezzel a 2008-as Bhootnath folytatásával is. Mondom ezt úgy, hogy még csak az előzetest láthattuk. Bár már az is megér egy-két rúpiát.

Az első rész után, láttán, azt elfelejtve azért nem minden áron kötelező képkocka látnivaló, de amikor Big B szellemet játszik, és közben politikusokból csinál bohocot, azt na mégsem lehet kihagyni. Sőt a kisfiú mellette csak hab a tortán. Aranyos, kedves, és még viccesnek is vicces. A humor találkozik a fantáziával, mi meg a mozival, majd ha annak az ideje eljön. Jöjjön, várjuk.

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek