Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Slow Motion

Melyik a furább? Az, hogy a SEL talán country beütéses bw dalt kreált, vagy hogy egy Aussie lány, nevezetesen: Rebecca Breeds is szerepel majd a moziban?

A válasz: egyik se.

Mivel a SEL a Senoritaval már bizonyított korábban, hogy a kooperáció nem ördögtől való a zenében sem, és lehet fűszerezni ott is határok nélkül, ha úgy van. Míg az 'Ausztrália jelenlét' sem újkeletű, hiszen köztudott, látva a filmeiket, hogy az indiaiknak bejön az az ország, sokat fogatnak ott.

Valamint nem kizárt, hogy Milkha Singh, a főhösünk tényleg elfutott odáig, vagy verseny és verseny között szepeseinikizett picit. És akkor 1:49. 

0 Tovább

Maston Ka Jhund

És akkor most nyugtázzuk együtt a harmadik Bhaag Milkha Bhaag dalpromót is hallgatva, hogy a SEL se felejtett zenét csinálni. Szerencsére. Farhan Akhtar meg filmfarre gyúrt, ez szinte biztos.   

0 Tovább

Mera Yaar

Ilyen volt az tehát, amikor Milkha Singh még a nők után futott. A BMB legújabb dalbetétjében pont azt követhetjük figyelemmel, hogy vajon sikerül e neki. A nagy NŐ pedig nem más, mint Sonam Kapoor, aki nagyon gyönyörű, így divatmentesen meg még inkább. 

Ja és tudtad, hogy fordítva ülöm meg a kerékpárt. 

0 Tovább

Zinda

Mondhatnám, hogy meg sem lepődtem, mert pontosan ezt vártam, és várom el ettől, ROM filmjétől, aminél jobban semmit nem várok ebben az évben. De nem tudom mondani. Mert ez még annál is pacekabb lett, kids.

A zene egy dolog, emlékeztek kibeszéltük, ez a SEL power, yoyo. Persze oké, ők is adósak voltak már egy ilyen minőségi, pátoszos, életerős muzsikával, és csak remélem ezt a jó formát tartják tovább a korongon is a többi dallal. De tényleg királyak.

A látvány meg egy másik drog. Farhan Akhtar ezzel a másfél perccel (plusz még trailer) hivatalosan is bejelentkezett Filmfarre legjobb férfi főszereplő díjára. El nem tudom képzelni, hogy nem lesz ott a végén a neve valahol az awardsok környékén. Még akkor is, ha esetleg nem ez lesz a mozik mozija, vagy ámbátor ő nem hozza ki magából a maxot. Ez utóbbit azért igazából elképzelhetetlennek tartom, de ha ez mégis megtörténne sincs világvége. Hiszen maga a szerep, az, hogy egy Milkha Singh bőrébe bújt szerintem bőven elég arra, hogy 'csak' jelöljék. Egyébként nagyon durván rágyúrt. És ha nézitek Milkhat meg őt, mint két tojás. Én meg már nagyon izgulok, hogy mi lesz és jöhet meg.      

0 Tovább

ZIN-da

Nem kell sokat visszalapozni itt a blogon és máris megtalálhatjátok a BMB SEL dalát, amit akkor annyira szeretem, hogy nagyon. És ez azóta se változott. Most pedig dalbetét-teaserünk is lett hozzá. Ami összesen 20 másodpercben mutatja meg, ahogy Milkha Singh kereket old húz, kockahasat villant ladies, tengerparton enyeleg, meg vonattal versenyez visszafele. És ez csak kevesebb mint fél percben. Mi lesz itt még? Addigis fussatok utána.  

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek