Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

'Thats Huge Hugh'

Ha létezik cukiságrelénk, akkor az most szűnt meg, és égett ki. Mert az egy dolog, hogy Asin születésnapját nem tartjuk nagyon számon, de az, hogy Hugh Jackman igen, és ennek még hangot is ad, na az elelolvadás.

Miközben sokakkal ellentétben engem tökre hidegen hagy, hogy egyáltalán ismerik e egymást, beszélgettek e valaha is, vagy ilyesmi, mert itt a szándék a lényeg, az viszi el a főnyereményt. Nesze neked őszinteség.

És akkor most jöjjön az a pillanat, amikor lelki szemeink előtt elképzeljük őket egy filmben, jodiként. Megvan? Meg. Nem is olyan rossz, mi.  

0 Tovább

Long Drive

Akkor a dalbetét létrejöttét a Ferrari támogatta. Értjük.

Amúgy meg, van benne a potenciál, arra, hogy jó legyen, de a himesh-banánhéjon ez is elcsúszik. Utoljára a Lonelynal mondtam ugyanezt. Ami pont hogy ezen a korongon található, ergó megint HR Musik, és újabb eltaktikázott Khiladi 786 muzsika, sacper Hairat utánzat. De mondom, nem csodálkozom én ezen már, ez így ilyen éve.   

0 Tovább

Lonely

Pedig milyen jól indult, meg van is benne potenciál itt-ott (yo-yo honey singh!!!), hogy ez aládanszolos, énekelős muzsika lehet a javából, aztán persze megint beüt a HR faktor. A refrén pl. na az vajon mi? Igazából nem kell ragozni, megmagyarázni, sikeresen el lett szúrva, az a helyzet. A videó még elmegy szódával katgória, nincs azzal különösebb nagyobb baj(om).

Már csak egyedül azt nem értem, még mindig, hogy Akshaynak miért volt ennyire égető szüksége erre a mozira? Értem én, hogy a pénz a profit az pénz meg profit. Sőt folytatás a javából, let's do it. De mégis csak magával szúrt ki. Mert ha megnézzük, jön a Dabangg, az is sequel lesz, és a hajamat teszem rá, hogy sokkal jobb lesz ennél (látatlanba hipotéziskedünk).   Meg elég csak azt megnézni milyen éve van eddig. Persze ez is sikeres lesz, nincs kétségem efelől, de azért a Rowdy Rathore, az OMG után nagyon nem hiányzik. 

0 Tovább

Új K786 poszter

Most már Asinnal - is. Egyébként szépen és jól kolorizált derék plakátdarab lett. 

0 Tovább

Chalao Na Naino Se

Szeretném szeretni a Bol Bachchan legújabb dalbetétjét, de nem tudom. Pedig sokadszorra tekerem vissza, hogy most kap el, most, most szeretem meg, ám hiába. Ami nem megy, nem kell erőltetni. Lehet velem is van a baj, mert ha a videót nézem: Asin gyönyörű, a környezet olyan színes és bwi, ahogy azt kell, sőt még a koreográfia is catchy, tanítani kéne az egészet. Tényleg csak dícsérni tudom és lehet Rohit Shettyt, mert elhozza, visszahozza nekünk bwot. Olyannak, amiért imádjuk ánblok. De akkor hol a hiba? Talán a zene a ludas, amit Himesh komponált meg ilyenre. Kevéskére. Mondod: tingli meg tangli értem én, de ez ahhoz sem ér fel. Teri Meri Kahaani dejavum is lett hirtelen. Ajaj. Ez pedig nem jó jel.             

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2012.11.22.
2012.10.25.
2012.10.22.

Utolsó kommentek