Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Arjun és a 'bölcsesség óceánja'

A színész nagy álma teljesült akkor, amikor végre valahára találkozhatott a Dalai Lámával. Egy csomót beszélgettek, Arjun a végére pedig már teljesen lement alfába, átszellemült meg minden, mert ilyeneket mondott utána, hogy

"He told me that all my movies should have a message, which I feel is true for my last couple of releases.” 

Whatever. Kép is készült róluk. 

0 Tovább

Inkaar trailer

A Zaklatás bwban. De picit máshogy. Munkahelyi kisnagy titkokkal (boss & feltörekvő kapcsolata) és aztán csomócsomó kérdéssel. Olyanokkal, hogy: ki az áldozat? Ki az egér és ki a macska a történetben? Ki hazudik és ki mond igazat? Arjun Rampal vagy Chitrangda Singh?

Sudhir Mishra filmje tehát nem lesz az a tipikus bw n+1. Szokatlan téma, soha nem látott jodi, meg a sztori, annak végkifejlete is kérdőjel. Nincs körömrágás miatta, érte, de azért egy megtekintésre jónak tűnik. Már csak azért, hogy arra a csomó kérdésre választ kapjunk már akkor, végre.      

0 Tovább

First Look: Inkaar

Ahol és amiben Chitrangada Singh szexuális zaklatással vádolja Arjun Rampalt. De azért nem lesz ennyire egyszerű a történet, legalábbis Sudhir Mishra, a rendező (Yeh Saali Zindagi) állítása szerint. Mert annyit elárult, hogy lehet fordul majd a kocka, és nem is az lesz a rossz, akiről azt hisszük végig. Hiszen ahogy mondta, mindig van egy másik oldal, meg a sztereotipiák is hazudnak abban, hogy ilyenkor általában a férfi a hibás, de persze es se minden esetre igaz. Vagy igen, vagy nem. 

Az Inkaar tehát két különböző szemszögből (férfi és nő) vizsgálódik majd, de csak 2013 januárjától. Addig meg képek vannak, egyelőre, hogy szokja a szemünk a vezető színészeket így együtt. A helyzet az, hogy nekem már sikerült is, szép páros.  


0 Tovább

Saaiyaan

Foglalkozhatnék itt és most Beboval (hogy milyen szexi, khm), foglalkozhatnék Arjun Rampallal vagy azzal, hogy mennyire jól mutatnak egymás mellett a Heroine ezen dalbetét promójában, de nem teszem, mert Randeep Hooda többet ér és ígér náluk.

Hiszen a színész nem százcsillagos sztár, hanem egy olyan valaki, aki noname volt eddig, de idén már a harmadik filmjét teszi fel a vászonra (vagy a negyediket, mert a Cocktailben is benne volt a keze, arca, lába, meg ilyesmi). Ennyi, based on true story.

A Jannat 2-ben pl. egy akkora gyönyörűt alakít ő, hogy öröm volt nézni. És akkor gondolom nem csak én láttam így, ezért is mondja az üzenetrögzítője nap-nap után azt, hogy Önnek egy új (film)felkérése érkezett. És most meg megláttam itt is, szóval rossz film nem lehet vagy mi.

Amúgy szép és jó zene ez a Salim Sulaimantól meg RFAK-tól, de nem a legkedvencebb a korongról, hanem... hoppá azt már úgy is tudjátok.      

0 Tovább

Chakravyuh trailer

Na Prakash Jha megint közelebb hozza Indiát, hozzánk, akiktől az annyira messze van. Irány is tanulni. Mert ahogy azt már jól megszokhattuk, tőle, megint egy olyannal jön, ami indiaközpontú nagyon, és csak vele foglalkozik minden egyes képkockájában. Aktuális gondokkal, valóságósággal, meg azért olykor egy kis bwi életérzéssel.

A Chakravyuh esetében a Naxal-problémát* mutatja meg, abból indul ki, meg két barátból, akik aztán egymás ellenségei lesznek később. Igazából többet róla csak betűkoptatás lenne írni, mert ez a 3 perces trailer úgyis elmond mindent. Hogy mennyi? Igen annyi. De most ennek ellenére is nézős a darab, mert nincs év Prakash Jha mozi nélkül. Hiszen a mellett, hogy olyanról forgat, amiről más nem, még jól is csinálja, nem zs katgyáros ő.

Valamint mellette szól, a film mellett, hogy Arjun Rampalt, Abhay Deolt és Manoj Bajpayeet így együtt még nem volt szerencsénk látni. Se másnak, se senkinek. Jöhet.     

*A naxalizmus a maoizmus Indiában használt informális megnevezése. A mozgalom központja Nyugat-Bengálban van, de kiterjedése, az ún. „Naxal-öv” közel 92.000 négyzetkilométerre rúg. A mozgalom követői 2004-ben pártot is alapítottak Indiai Kommunista Párt néven. Az elmúlt években a szervezet aktivistái kiterjesztették működési területüket Andhra Pradesh és Chhattisgarh szövetségi államok területére is. A naxalisták jelentik India stabilitása számára a legnagyobb veszélyt. A miniszterelnök elrendelte több mint 20.000 katona, rendőr, csendőr, határőr és titkosszolgálati munkatárs bevonásával egy Naxal-ellenes csoport létrehozását. - via

1 Tovább
«
123

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek