Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Grazia India - Amy Jackson

Nem a legújabb, de nagy szerelem ez. Meg a többi is persze ebből Bikramjit Bose féle high street szpesöl photosorozatból. Egyébként én is levenném a lábáról, ha úgy van.   

0 Tovább

Mi van köztetek? A fal.

Régen volt már Ek Deewana Tha anyag, ezért is jövök most eggyel. Meg hát lássuk be ötletes. Főként annak tetszhet, aki ismeri a háttérsztorit. Ja és ha már itt tartunk, az EDT-nél, akkor volt közbe még egy jó poszter, ami kimaradt valamiért. De linkelünk rá, hogy tudjunk róla, mert egyszerűen szép.    

0 Tovább

Sunlo Zaara

Ismerős? Naná. Korábban volt ez a hét zenéje topikban is már. Vagy mégse? Mégse. Hiszen, míg az tamil nyelven szólalt meg, Anbil Avan néven, addig a Sunlo Zaara már hindin teszi. Hallod, jól hallod, ugyanaz, csak más nyelven.

Az okát megírtuk már. Ami röviden annyi, hogy a VTV tamil film nagy és indokolt sikerére való tekintettel a hindi változatát is elkészítették bwban (ez lesz Ek deewana tha), és ezt hamarosan (február) be is mutatják majd a moziszínházakban.

Új helyszínek, új színészek. De mi is van a zenékkel? A helyzet az, hogy AR Rahman nagyon nem nyúlt bele egyikbe sem. Jójó minek is tenné, hiszen mindegyik úgy tökéletes, ahogy van. Végül a szöveg megmaradt, csak a nyelvben, és vagy énekesekben van, történt változás a korábbiakhoz képest.

Ezek után, ezeket hallva, összehasonlítva mindenki önmérlegeljen, hogy melyik tetszik jobban a másiknál. Egyáltalán van e akkora különbség? Vagy nincs is? Mi már a Hosannanál jól megmondtuk, hogy az eredeti a legjobb. És ez erre a dalra is igaz, mint ahogy mindegyikre egyébként az Ek Deewana Tha soundtracken. Nem lettek rosszabbak, félreértés ne essék, csak magamat tudom idézni ez ügyben: tamilra írták direkt, és az volt az első szerelem, - szóval nehéz az útjába állni, helyére lépni, mert annyira berögzült az összes a fejbe. De azért csekk neki.

0 Tovább

Scouse in the house

A hónap szépe. Miatta talán még azt a VTV feldolgozást (ek deewana tha) is megnézzük. "Of all the girls in the world Why did I fall in love with Jessie??"

0 Tovább

EDT képmontázs

0 Tovább
«
12

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek