Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Érkezik a Yudh

Érdemes lesz tehát picit a tévék felé fordulnia az indiaiaknak. Hiszen egy több mint ígéretes sorozatra van kilátás a közeljövőben a számukra. Ez lesz a Yudh. Amit igazán az emel ki a bőség zavarából, hogy Anuray Kashyap rendezi, és a főszerepben nem más, mint Amitabh Bachchan lesz látható. A háttérben pedig a Naxalite mozgalom a történet alappillére, bár ennyire azért nem lesz egyszerű, ismerve Anuragot.

"A story of a man who is invincible. It is the journey of a man and his struggle with his collapsing health, his battle with business rivals and his complicated family equations. It is journey to emerge as a winner despite all odds."

Egy pilotot mindenképpen megérdemel majd, annyi szent, a Sonyn vetítik, bár azt nem tudom pontosan mikor is, de jön. 

0 Tovább

Verrrrry Happy Bachchan

Lehet, hogy Deepika Padukone túl elfoglalt volt Happy New Yeart forgatni a Ram-Leela promózása közepette, de azért Farah Khan és csapata nélküle is vette az akadályokat, folytatta ott a film készítését, ahol az - még pár héttel azelőtt - Dubaiban abbamaradt. Ha minden igaz, mert nem eskü, Mumbaiban vettek fel éppen jeleneteket, amikor is Abhihshek nagy örömére a nagyobb (Big) Bachchan ellátogatott hozzájuk, megnézni hogy milyen is ez. Kép is készült erről a jeles eseményről, éljen-éljen, még ha a filmben nem is fog szerepelni, legjobb tudomásom szerint persze.

0 Tovább

Big Aamir

Túl sok már a zsenialitás mértéke ezen a képen, hogy el nem fér meg olyan nincs, de mégis annyira hidegkirázósan jó nézni. Azt, ahogy bw ikonikus alakjai: Amitabh Bachchan és Aamir Khan egymással szemben állnak, dumcsiznak, vágerá, vágerá, és adják a mának, a holnapnak, a hónapnak a levakarhatatlan epikusságot, édességet, amit zabálni lehet, pedig még csak nem is egy filmből való a jelenet, hanem Big B tv showjából, a KBC-ből. El-olvadok. FANtasziktus.

0 Tovább

A király és a herceg

Ők ketten, egymás mellett, ahogy megnyitották a Cannes-i filmfesztivált még pár nappal ezelőtt. Leo olyan amilyen, de Big B-t alias Amitabh Bachchant különösen nagyon jó volt ott látni és hallgatni. Az persze kár, hogy erre csak ritkán kerül sor (most is a szülinap miatt) a feszteken, de ennek is lehet örülni, meg kell is, hogy van bw jelenlét így vagy éppen filmeken keresztül. 

0 Tovább

Oop Oop Oppa

A KBC (LÖIM india változata) legújabb adásában Katrina Kaif és Shah Rukh Khan lesznek a sztárvendégek. Elméletileg a Jab Tak Hai Jaant promozzák benne, de ha már ott vannak danszolnak Big B-vel egyet psy világmegjárt slágerére is. Hát mily gyönyörű, és ez még csak az előzetes.     

0 Tovább
«
1234

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

2014.06.05.
2013.10.28.
2012.11.02.

Utolsó kommentek