Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Halki Halki

Avagy régen volt kontent itt a Son of Sardaarról. Pedig kint velük van tele a sajtó. Ajay Devgan ugyanis a hírek szerint berágott a Jab Tak Hai Jaanra, ott a készítőkre, a producekre, meg mindenkire, mivel az ő filmje ahhoz képest kevesebb moziszínházban, képernyőn jelenik meg. Aha.

Na akkor ezzel most mindösszesen 3 pici probléma van, kedves Ajay. Egy. Az mégis egy Yash Chopra film Shah Rukh Khannal. Kettő. Miért kellett mégis egy napra tenni a két film premierjét, könyörgöm. Három. Nem kell előre megmagyarázni a bizonyítványt, és promozni ezáltal a filmet, nem szép dolog.

Bár teszem hozzá halkan, egy fair-fair küzdelem azért járhatna ide-oda. Jóllehet nincs egy súlycsoportba a két mozi, szóval ki tovább kellett volna tolni inkább azt a dátumot még egy hétre legalább, és akkor nincs ez. 

0 Tovább

Son of Sardar trailer

Ajay Devgan a diwalin ezzel megy szembe pl a Chopra-Srk filmmel. Háthát.

Először is nem a legszerencsésebb és legjobb az időzítés, különös tekintettel arra, hogy a Tezz, idei első filmje, amit annyira hypeoltak simán csak kudarc lett, a kutyát se érdekelte végül. Annyiban viszont lehet keresnivalója, hogy rímék lesz, amit nem csak készíteni szeretnek ott Indiában, hanem nézni is nagyon. Ezt támasztja alá, hogy sok ilyen feldolgozás volt enyhén sikeres az utóbbi időben vagy hogy és pl. Salman Khan ebből él már mióta.

Na de a SOS is akkor egy dél-indiai filmet dolgoz fel, ha minden igaz valami telugut, egy most meg nem mondom milyen címűt. Az azonban biztos, hogy Ashwni Dhir rendezi, a színészek Ajay Devgan és Sonakshi Sinha lesznek és egy tipikus igazi indiai maszálában (akciókomédiának írják) utazik majd. Amiért egyébként újabb jó pont jár neki, mert ezt műfajilag nehéz überelni. Az egyik legleglegközkedveltebbről van szó, nem hiába. Ez tényleg az övék, velük az ami igazán.

Viszont hiába is vagyok tisztába vele, hogy ez olyan lesz, amit majd látni kell, mégse érzem annak valahogy az előzetes láttán. Egyáltalán de nem villanyozott fel. Unatkoztam rajta, eh. És értem én, hogy kaland meg vicces párbeszédek jönnek-mennek, mégis azt látom, hogy a legtöbben azzal vannak elfoglalva, hogy ez az Ajay film vagy az Srk film jön ki győztesen a bemutató meccsből. És végülis mondhatod joggal, hogy én is azt emeltem ki az elején. Jap.

Az igazság az, hogy benne van az, hogy jó lesz (teszem hozzá a rímékek eddig bejöttek), de az előzetes nekem egyszerűen hazavágja. Ennél több kell. Hiányzik a tűz.        

0 Tovább

Chalao Na Naino Se

Szeretném szeretni a Bol Bachchan legújabb dalbetétjét, de nem tudom. Pedig sokadszorra tekerem vissza, hogy most kap el, most, most szeretem meg, ám hiába. Ami nem megy, nem kell erőltetni. Lehet velem is van a baj, mert ha a videót nézem: Asin gyönyörű, a környezet olyan színes és bwi, ahogy azt kell, sőt még a koreográfia is catchy, tanítani kéne az egészet. Tényleg csak dícsérni tudom és lehet Rohit Shettyt, mert elhozza, visszahozza nekünk bwot. Olyannak, amiért imádjuk ánblok. De akkor hol a hiba? Talán a zene a ludas, amit Himesh komponált meg ilyenre. Kevéskére. Mondod: tingli meg tangli értem én, de ez ahhoz sem ér fel. Teri Meri Kahaani dejavum is lett hirtelen. Ajaj. Ez pedig nem jó jel.             

0 Tovább

Nyitva van az aranykapu, hadd bújjak be rajta!

Ajay Devgan pedig bebújt. For His Return... A Son of Sardar filmjéhez érkezett most ez a vérszegény plakát.  

0 Tovább

Bol Bachchan zene

WTF is this? Ez alatt a 2 perc 36 másodperc alatt inkább egy új posztot írtam volna ide, az is jobban megérte volna. Komolyan nem tudom hova tenni jelenleg. Nem is az bántja a fülemet, hogy maguk a színészek énekelnek (a plébek énekesek ideje lejárt?), hanem az, hogy mit és miért? Szörnyű egyszerűen. Ők lesznek azt hiszem az új krisztofelek. Ezzel az indiai kubai ritmussal. És most nézem, már a dislike előzi is be durván a likeokat a videó alatt. Még én is nyomtam rá egy kezet, olyat, ami lefelé mutat, pedig nem nagy szokásom.      

0 Tovább
«
1234

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek