Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vőlegénykereső: Aiyyaa

Ha magadra ismersz, tied a színpad. Vagyis tied Meenakshi.

Aki a hirdetés szerint (hidd el a fele nem igaz) otthonos - illedelmes maharashtrian lány. Jelige: szereti a gyerekeket, imád főzni, és pont olyan, mint amilyen indiai nőket láthatunk a tévékben, azon belül is a sorozatokban. De ha ennyi nem elég, mindjárt kapsz róla cv-t is, trailer formájában. 

Amúgy fasza, jó ötlet, marketingpacsi oda. 

0 Tovább

Aiyyaa poszter

Ha nem láttam volna a trailert azt mondanám túlzsúfolt, de azok után ez csak smafu. Éppen hogy morzsázik belőle, egy keveset. A jéghegy csúcsa odaát van.

Falra nem igazán tenném, de nem is ez a lényeg. Hiszen Aiyyaa napot írunk, csomó minden került ki még vele kapcsolatban. Szóval kezdésnek a plakát oké, de lesz itt még más is. Avagy érdemes volt felkelni vol432. 

0 Tovább

1 képnyi Aiyaa

Rani Mukherjee vissza vissza - ordít a bw tömeg. És már jön is. A nem is olyan messzi, avagy hamarosan érkező Aiyaaban egy marathi lányt alakít majd. Háh. Végre visszatér, úgyis olyan régen volt a moziban. Van is annak másfél éve, a NOKJ-ban szerepelt Vidya Balan oldalán. Idén azonban e mellett még a nagyon várt Aamir Khan filmben, a Talaashban is láthatjuk. Jaja. Ez haverok, buli, bw.

Az Aiyaa sztoriját a zseni Anurag Kashyap írta, a filmet az ismeretlen Sachin Kundalkar jegyzi, de a zenét Amit Trivedi szerzi majd. Ennyiből nézős is lett hirtelen. Kinek kell az a trailer. Nekem az infó, na meg jó ez a kép is megteszi, hogy tiketet erre idevele gyorsan, ha mondom.     

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek