Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rani weeds Aditya

Csak hogy idén sem maradjunk színészházasság nélkül. Mert a hírek arról szólnak, hogy Olaszországban, két nappal ezelőtt Aditya Chopra feleségül vette Rani Mukherjit. Amiről jóformán senki se tudott semmit. De így akarták, és ez így a jó meg a szép. titkos esküvő > nyilvános esküvő. Nyilván Shaadi mubarak nekik, nagyonnagyon, és örülünk is. És azért bízunk bennek, hogy az örökkön örökké tényleg eltart majd örökkön és örökké. Itt meg a hivatalos közlemény, amit kiadtak, hogy mégis tudjon róla a világ:

We are happy to announce that Mr. Aditya Chopra and Ms. Rani Mukerji got married last night on 21st April in Italy. The wedding was a very small intimate affair with very close family and friends.

0 Tovább

Dhoom 3 - lesz is, meg nem is

Apa kezdődik. A kultikus, klasszikus franchise következő harmadik részét, a legújabb hírek szerint  májusban kezdik el forgatni. Ideje volt. Az első részt még 2004-ben, míg a másodikat 2006-ban mutatták be. Azóta azonban semmi sem történt. Vagyis pletykáltak róla sokat, meg beszéltek róla, de valahogy mindig egy-egy évvel tovább tolódott a folytatás. Volt arra is esély pl., hogy már ebben az évben láthatjuk, de aztán ebből se lett semmi. 

A Dhoom 3-at nevekkel illetve Aditya Chopra produceli, az író-rendező pedig Vijay Krishna lesz, aki a korábbi részek írója volt. A színészek esetében lesznek változások. Új arcok: Aamir Khan és Katrina Kaif személyében, de Abhishek Bachchan és Uday Chopra továbbra is Jai Dixit és Ali ikonikus figuráját hozza el, a széria kedvelőinek legnagyobb örömére.

A hírek még arról is szólnak, hogy Aamir Khan ilyen-olyan elfoglaltságok miatt csak egy hónappal később esik be a forgatásra, de ha elkezdik tényleg elkezdik mi már annak is tudnánk örülni. 

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek