Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Thehree Si Zindagi

Ho...ho...ho...woooh.

Ali Zafar varázslat, a harmadik rész. Az most már szinte teljesen biztos, hogy a pakisztáni énekes a LPNY filmzenei korongjával valami mást hozott a bw zenei palettára, mint az a megszokott ott. Olyat, ami nem feltétlenül hibátlan és kiváló minden egyes trekjében, de egyszerűen jó hallgatni. Még ez a hohozás is hogy szól, úgy, ahogy a világon máshol sehogy. Mész és kedved van neked is világgá üvölteni. A videó meg képkockáiban tartalmaz új szkénákat, szóval nem csak a zene miatt érdemes figyelni rá füllel, hanem szemmel is csekk neki. 

0 Tovább

London to Paris to New York

Ha a VDM megvolt, akkor jöhet is ez. Itt és most a címadó dal következik, amit eléggé szeretünk, kapja meg a maga promo videóját. És érdemes is megnézni, mert a tánc ellenére nem lett egy bw hétköznapi darab. Friss, fiatalos, ötletes, kreatív, tu tu tu ruru tu.

0 Tovább

A hét képe

0 Tovább

Voh Dekhnay Mein, ami egy LPNY zenei promo, az első

Ilyen az, ha Ali Zafar bwben próbál szerencsét és zenei rendezőt játszik. Bár nem annyira és jobban megkapó, mint a trailerben hallható, de a pakisztáni énekes érti a dolgát na. Pápápápárárárá. Mosolyognivaló az egész muzsika egyszerűen. Van is benne valami több, mint ami bw. Feel-good. Elsőre Amit Trivedi jutott eszembe róla. Ő az, aki hasonló dolgokat művel pl. Na de pár nap múlva érkezik az ost, akkor majd jól kielemezzük. De úgy igazán, ha ezt a szintet tudja tartani végig a lemez, akkor nem lesz baj ott se, szeretni fogjuk. Ja és végezetül a videóról is essék két szó: Aditi és Rao. Köszönöm. 

0 Tovább

A London, Paris, New Yorknak már trailere is van

És hogy mire is hasonlít így elsőre? Kettőt találhatsz! Pontosan, a híres romantikus before sunset & sunrise filmekre. Azokra igen, amiknek most kimondatlanul a desi maszalas változata érkezik az indiai mozikba márciusban - Anu Menon által rendezve. Egyébként erre számítani is lehetett, az "ötletlopásra", már az első infókat olvasva, én pl megmondtam ugye. De és mégis whaaa, ennek ellenére, wow (csak így). Baromi hangulatos cuccnak tűnik, a színészek jók (a szöveg egyszerű, de nem kell a koelho), és a zenét se felejtem el gyors kiemelni, hiszen Zafarhoz tartozik az is, meglátszik-hallatszik rajta (bár valahonnan nagyon ismerős, mindegy). Nem meglepő, támaszkodom is replayre már egy ideje. Nem enged el.

0 Tovább

calacitra

blogavatar

bollywood for breakfast. yikes.

Utolsó kommentek